Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Imperial Electric Sa

Solutii scada complete
021/3240414, 0723211036

Despre noi

Trimite mesaj
Din 1991 ne ocupam cu sisteme SCADA de automatizari industriale ( monitorizare si control) si comunicatii industriale.

In vederea dezvoltarii eficiente a sistemelor SCADA, Imperial Electric S.A. utilizeaza pachete software elaborate special de General Electric-Intelligent Platforms (pentru care suntem integrator si distribuitor autorizat).

Pentru dezvoltarea instrumentatiei virtuale si a sistemelor de achizitie de date, Imperial Electric S.A. utilizeaza mediul de programare grafica LabVIEW, al firmei National Instruments (pentru care suntem integrator si distribuitor autorizat).

Imperial Electric S.A., in calitate de distribuitor sau reseller autorizat, pe piata romaneasca, furnizeaza sisteme de achizitie si control de date (locale sau distribuite), sisteme de comunicatii industriale, statii de lucru si calculatoare industriale (stationare sau portabile), care includ subansamble de la firmele:

MOXA, ORing - switch-uri, servere seriale, agteway-uri, placi seriale multiport, convertoare media si calculatoare industriale
AXIOM si AAEON - calculatoare, componente si accesorii pentru domeniile industrial si medical, statii de lucru si sisteme de achizitii de date
IEI - produse, componente si accesorii pentru calculatoare industriale si statii de lucru
ICP DAS - sisteme de achizitii de date locale si distribuite

Calitatea sistemelor realizate, asigurarea unei perioade de garantie cuprinse intre 12 si 36 de luni de la punerea in functiune la utilizator, precum si a unui program de service postgarantie pe baze contractuale, instruirea personalului beneficiarilor (pentru ca acestia sa-si poata dezvolta singuri, daca doresc, noi aplicatii) constituie elementele definitorii ale modului in care Imperial Electric S.A. isi concretizeaza relatiile cu beneficiarii.

Firma noastra produce o gama larga de echipamente electronice, echipamente de monitorizare si control in domeniul automatizarilor industriale, sisteme hardware si software la cheie, software pentru aviatie, sisteme pentru temocentrale.

Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Principala preocupare a companiei Imperial Electric S.A este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.
Produse si servicii:
echipamente de monitorizare si control in domeniul automatizarilor industriale, echipamente de retelistica industriala, sisteme SCADA, sisteme hardware si software la cheie
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1991

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Imperial Electric Sa
Persoana de contact: Georgescu Mihai
Adresa: Bd. Camil Ressu, Nr. 27B, Sector 3
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021/3240414
Telefon mobil: 0723211036
Fax: 021/3240417
Website: http://www.imperialelectric.ro