Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Motocompresor Kaeser M 81 / 82

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
M 81 / 82
Out Of stock
Descriere
M 81 /  M 82
Debit aer (m /min): 8.4/6.8/6.1/5.5
Presiune lucru (bar): 7/8.6/10/12/14
Tip motor: Deutz TD 2.9  /  Kubota  V330 CR-T
Racire motor: Cu apa
Putere motor (kW): 55.4  / 54.6
Masa (kg): 1570 / 1580
Capacitate rezervor (l): 140
Combustibil: diesel
Conexiuni furtune aer: 3 x G , 1 x G1
Nivel putere sonora: < 98dB (A)
Turatie la mers in sarcina: 2400 rpm
Carcasa Metal

Cu noile motocompresoare portabile pentru constructii Mobilair M81 si M82 de la Kaeser Kompressoren, apar pe piata doua modele din clasa de 8 m , care, desi difera la nivelul valorilor caracteristice, au ambele unda verde in zonele cu emisii reduse.

Cele doua indeplinesc, prin diferite concepte de procesare a gazelor evacuate, cele mai stricte valori privind emisiile din standardul IIIB respectiv TIER 4 final, pentru aceasta clasa de putere.

In timp ce M81 este dotat cu un motor Deutz, cu catalizator de oxidare, M82 este echipat cu motor Kubota cu filtru de particule diesel, care respecta chiar si cele mai stricte prevederi impotriva poluarii aerului.

Ambele sisteme de antrenare au circa 55 kW. Acestea pun in miscare blocul de compresie Kaeser cu surub profil Sigma, furnizand debite identice, intre 5,5 si 8,4 m /min, la presiuni maxime intre 7 si 14 bar si asigura alimentarea cu aer comprimat necesara, de exemplu, pentru lucrari de sablare cu gheata uscata, de sablare cu nisip sau lucrari cu picamerul.

Reglajul Anti-Frost, apreciat de operatorii de picamere si ciocane perforatoare, impreuna cu un ungator incorporat pentru scule, asigura protectia perfecta a sculelor conectate impotriva daunelor survenite prin corodare si prin inghet, iar varianta de pregatire a aerului comprimat cu racitor suplimentar si reincalzire poate regla, fara trepte, temperatura optima la iesirea aerului comprimat pentru procesul respectiv, de exemplu, pentru aplicatiile de sablare.

Intotdeauna, exploatare impecabila, datorita controlerului intern.
Controlerul integrat pentru compresoare Sigma Control Smart este deosebit de usor de utilizat. Ecranul color ofera informatii despre toti parametrii de functionare, comunica defectiunile si afiseaza la timp reviziile programate. Pe langa pornirea fiabila, cu o singura apasare de buton, presiunea de lucru se poate reduce usor si precis, in trepte de cate 0,1 bar, pana la valoarea de 5 bar si se poate ajusta, astfel, cu precizie la cerintele de la fata locului.

In cazul M82, care poate fi echipat optional cu un generator de curent de 8,5 sau 13 kVA, controlerul asigura disponibilitatea maxima a aerului comprimat in raport cu curentul consumat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura