Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Utilaj de sapat santuri GM-6

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
LIBA GM-6
Out Of stock
Descriere
GM6 este un sapator de santuri pentru teren pietros si asigura o macinarea uniforma a materialului sapat. Datorita sapatorului GM6 ASR nu mai este necesar procesul larg de macinare a pamantului si tratamentul ulterior al suprafetei. Saparea de santuri cu GM6 este saparea cea mai economica. Sapatorul a fost proiectat pentru macinarea rocilor cu diferite niveluri de rezistenta de aceea a fost dotat cu un lant cu dinti puternici pentru a sapa in teren pietros  si la o adancime unica pentru acest timp de utilaje.

Cu GM6 introducerea cablurilor se poate realiza rapid, economic si ecologic inclusiv in soluri dure. Sistemul de control cu laser faciliteaza montarea cablurilor se face in locul indicat. Pamantul excavat se poate depozita atat pe malurile santului cat si direct intr-o remorca. GM6 ofera un proces eficient pentru excavare si de pregatirea suprafetei.

Sapatorul este echipat cu role de ghidare care permit intrarea directa a tevilor si cablurilor. Cabina poate fi rotita hidraulic. Datorita dispozitivului de inclinare, pantele laterale de pana la 12 grade pot fi compensate hidraulic fara probleme.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura