Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Utilaj de forare si impingere tevi MJ 1600 PB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
TERRA MINI-JET
Out Of stock
Descriere
Utilaj de forare si impingere tevi

TERRA-MINI JET MJ 1600 PB impinge in sol tevi de otel cu diametrul de pana la OD 170 mm (7“) cu lungimi de pana la 25 m (80 ft). Aceasta se realizeaza cu o forta de impingere de 60 kN (6 tone, 7 tone SUA, 13’200 lbs).

Placa frontala a utilajului MJ 1600 PB poate fi blocat hidraulic, ceea ce confera utilajului TERRA-MINI JET MJ 1600 PB un grad mare de stabilitate in putul lucrarii.

In mod normal se folosesc tevi de otel cu diametrul de OD 114 mm (4.5”). Se pot utiliza si tevi de otel cu diametrul de pana la OD 170 mm (6.7”). Forezele tip melc pot fi dezasamblate cu usurinta cu ajutorul manetei de deblocare.

Utilajul de forare si impingere tevi TERRA-MINI JET MJ 1600 PB poate fi modificat ca un utilaj de foraj orizontal dirijat (HDD)

Thrust boring with the MINI-JET PB

Metoda de forare prin impingere/compresie

Solul din fata tevii de otel este atacat de catre un ciocan pneumatic DTH cu sapa de foraj de tip percutant similar cu cele folosite in minerit pentru perforarea rocilor. Acesta foreaza prin aproape orice tip de sol. Solul recuperat este indepartat in spatele utilajului prin interiorul tevilor de otel cu ajutorul burghielor si cade in utilajul de forare. Ciocanul DTH cu sapa de foraj de tip percutant poate fi inlocuit cu capete de forare mecanice, astfel utilajul MJ 1600 PB poate fi adaptat la orice tip de sol. Burghiele de tip melc sunt actionate cu un cuplu de 1‘600 Nm (1‘200 ft. lbs). Burghiele au un canal interior larg pentru alimentarea cu aer a ciocanului DTH.

Forarea prin impingere are loc in pasi de L = 0,5 m (1.65 ft) lungime. Fiecare teava de otel in parte si fiecare burghiu are lungimea de 0,5 m (1.65 ft). Tevile fe otel sunt sudate. Dupa terminarea lucrarii de forare, ciocanul DTH este dezasamblat in partea din fata, dupa care burghiele sunt impinse in spate catre utilajul de forare. Teava de otel ramane in sol.

Mai multe detalii gasiti aici: http://terra-ro.ro/utilaj-forare-impingere-compresie/
Trimite mesaj
Din Gura in Gura