Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Ungureanu Imob Group Srl

Experienta face diferenta !
0724 250 187, 0726.719.549 / 0722.511.217

Despre noi

Trimite mesaj
Ungureanu Imob Group si-a inceput activitatea in luna mai 2004 propunandu-si sa abordeze intreg domeniul de indermedieri in tranzactii imobiliare:

Vanzari - cumparari de imobile (terenuri, apartamente, case, vile, spatii comerciale, spatii de birouri, de productie sau depozitare);
Inchirieri de imobile (pentru locuit, pentru activitati economice, comerciale sau spatii de productie).

Suntem pregatiti sa preluam ofertele dumneavoastra care pot proveni din orice zona a municipiului Bucuresti sau a judetului Ilfov, oferte ce le puteti transmite prin internet, folosind modelele existente in pagina noastra de web.

Toate aceste oferte vor fi promovate rapid prin mijloace eficiente de specialitate (presa, oferte directionate, reteaua internet) astfel incat ele sa ajunga in cel mai scurt timp in atentia celor interesati (persoane fizice, companii, banci, corpul diplomatic, diverse firme, etc.)

Pentru a economisi la maxim timpul clientilor nostrii, pe langa baza de date computerizata, folosim aparatura digitala performanta, video si foto, autoturisme, mijloace de comunicare ce ne permit sa actionam cu rapiditate si sa oferim celor interesati servicii de calitate cat mai buna.

Dispunem de atestare oficiala pentru profesia de agent imobiliar, experienta in domeniu si suntem pregatiti sa rezolvam orice solicitare a dumevoastra.

Va putem recomanda specialisti seriosi in constructii si amenajari interioare care va pot prezenta, la cerere, lucrari de referinta executate de ei.
Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In compania Ungureanu Imob Group S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.
Produse si servicii:
consultanta imobiliara
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Ungureanu Imob Group Srl
Persoana de contact: Ungureanu Cristian
Adresa: Calea Mosilor, Nr. 235, Bl. 43, Sect. 2
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0724 250 187
Telefon mobil: 0726.719.549 / 0722.511.217
Fax: 021/212.12.63
Website: http://www.uig.ro