Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Agentia Imobiliara  Loreley

0744.331.913, 0723.256.981

Despre noi

Trimite mesaj
Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Targu Mures, cu sediul in zona centrala a municipiului.

AGENTIA IMOBILIARA LORELEY va sta la dispozitie oferind servicii de calitate in domeniul imobiliar : expertize si evaluari imobiliare efectuate de personal calificat, cu experienta si profesionalism. Compania noastra va ofera servicii prompte in tranzactii, inchirieri apartamente, case, vile, spatii comerciale, spatii birouri, terenuri.
Suntem o companie recunoscuta pe piata imobiliara din Romania.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate cerintelor acestora, daca raspund fidel asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea serviciilor Agentiei Imobiliare Loreley

Punand accent pe calitatea produselor noastre si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra, suntem siguri ca veti fi multumiti de serviciile noastre.

Experienta Agentiei Imobiliare Loreley, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
Produse si servicii:
expertize si evaluari imobiliare, tranzactii imobiliare: vanzari, cumparari, apartamente, case, vile, spatii, comerciale, terenuri, inchirieri imobile. expertize topografice, expertize tehnice judic
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
Atestat A.N.E.V.A.R, Expert tehnic judiciar,
Anul infiintarii:
1998

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Agentia Imobiliara Loreley
Persoana de contact: Zajzon Hajnal
Adresa: Str. Stefan cel Mare, Nr. 14
Localitate: Targu Mures
Judet: Mures
Telefon: 0744.331.913
Telefon mobil: 0723.256.981
Fax: 0265.311.006
Website: http://www.loreley.ro