Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gebaco
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Miere de zmeura
18 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Mierea de zmeură - are o aromă discretă de zmeură, cu parfum proaspăt și gust plăcut. Se recomandă pentru îndulcirea ceaiurilor folosite ca remediu în stări gripale, tuse și răceală.

Reglează activitatea ovarelor, previne apariția unor afecțiuni precum osteoporoza și este cunoscută ca reîntineritoare pentru ten.

Mierea provine din apicultura ecologică românească și este recoltată prin metode tradiţionale din zonele de şes, deal şi munte. Albinele culeg nectarul florilor și printr-o alchimie ştiută doar de ele îl transformă în miere.

Este un sortiment deosebit, condiţionat la temperaturi de până la 40 C  pentru a-şi păstra intacte toate calităţile nutriţionale: enzimele, vitaminele, precum şi aroma naturală specifică sortimentului.

Eventualele modificări ale aspectului: cristalizarea şi separarea confirmă originalitatea produsului.
Datorită gustului său fin este apreciată de majoritatea consumatorilor.

Astăzi, când se discută cu îngrijorare despre sfârșitul erei antibioticelor de sinteză, care nu mai pot face față rezistenței crescute a microbilor, ar fi poate timpul să ne reamintim despre antibioticele naturale, a căror forță a fost dovedită și de știința modernă: mierea de albine, propolisul și uleiurile volatile.

Variabilitatea naturală a compoziției acestor produse asigură adaptarea lor la schimbarea îngrijorătoare a germenilor nocivi. În natura neatinsă de mâna omului, nu se menționează epidemii microbiene la plante, albine sau animale.

Acolo, plantele secretă acele substanțe care mențin germenii sub control; rășinile le protejează mugurii, bobocii și mlădițele tinere, uleiurile volatile apară plantele și curăță aerul din jur.

Animalele sălbatice și domestice care consumă o hrană naturală sunt sănătoase. Albinele recoltează de la plante nectarul sau seva pentru miere, iar rășinile pentru propolis le folosesc în cuibul lor, pentru curățenie și sănătate.

Oamenii pot alege să-și regăsească sănătatea, utilizând produsele albinelor, adevărate sublimate ale produselor vegetale. Stă în puterea noastră să fim înțelepți, să trăim frumos, în armonie cu plantele și albinele, tovarăși de drum, de la facerea lumii.
Din Gura in Gura