Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Iiruc Service SA

We make it happen
021.232.2521,

Despre noi

Trimite mesaj
IIRUC Service imbina experienta de jumatate de secol a vechii companii IIRUC cu cele mai moderne metodologii in IT&C la nivel international.

Ne-am creat o noua identitate in 2004, cand a luat fiinta IIRUC SERVICE, pastrand numele IIRUC, o companie de traditie pe piata romaneasca de IT&C. Din februarie 2008 suntem parte a Raiffeisen Informatik Austria, unul dintre cei mai furnizori de servicii IT&C in Austria si in Europa de Est, alaturi de companii de renume, precum PC Ware/ Comparex, BAT Groupware, D2D, GEMDAT NO, TSI s.a.

IIRUC SERVICE si-a canalizat activitatea in doua directii de business: servicii IT pentru companii si servicii pentru IMM-uri. Serviciile IT Corporate se adreseaza companiilor care doresc o solutie integrata de servicii IT, suport tehnic la sediul companiei, externalizarea departamentului de IT, client management.

Lucram ca unic contractor pentru solutii hardware si software, ceea ce scurteaza timpul alocat de companii pentru a identifica si selecta cele mai bune oferte de pe piata. De asemenea, oferim solutii si suport pentru terminale bancare si comerciale. Serviciile pentru IMM-uri cuprind activitati de retail cu case de marcat, masini de numarat banii, cantare si serviciile aferente fiecarei categorii.

Avem o gama larga de produse de la diferiti producatori, prin care oferim solutii personalizate nevoilor firmelor mici si mijlocii. IIRUC SERVICE are acoperire nationala, oferind service pentru produse in max 2 ore de la solicitare prin cele 58 de puncte de lucru existente in toata tara, coordonate prin sediul central de la Bucuresti.

Cu un numar de 350 de angajati si 130 masini de interventie, echipele IIRUC SERVICE pot oferi rapid servicii de calitate si suport in orice punct al tarii pentru o gama extinsa de sisteme si produse.
Produse si servicii:
servicii integrate IT&C, Outsourcing IT, externalizarea serviciilor IT, suport tehnic, vanzare, service si mentenanta pentru case de marcat, cantare electronice, POS
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Europa Centrala/Est
Nr angajati:
101-500
Certificate:
ISO 9001, 14001, 18001, 20000 si 27001
Anul infiintarii:
2004

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Iiruc Service SA
Persoana de contact: Mihai Alina
Adresa: Str. Fabrica de Glucoza, Nr. 7
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021.232.2521