Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Ihope Real

Noi intelegem ambalarea
0741158398, 0741158398

Masina de legat rigidizat

Itispack
Model:
Itispack
Out of stock
Telefon:
0741158398
Pret:
1 lei
 

Detalii produs

SKE/SKB sunt doua masini proiectate pentru a rigidiza cu ajutorul bandei PET produsele cilindrice. Aceste masini au sisteme diferite de legare: SKB este proiectata avand capul de legare pe lateral pentru a strange banda PET prin ochiul cilindrului aflat in pozitie orizontala si SKE, care este proiectata cu capul de legare in partea superioara pentru a lega cilindrii verticali prin fanta dedicata.

Aceaste masini au fost testate in medii critice si in conditii de temperatura ridicata si sunt complet adaptabile la diferite solicitari pentru a asigura soliditatea si securitatea produselor in timpul transportului.

Aceste masini propun doua tipuri de imbinari ale benzii PET: imbinarea prin crestare si imbinarea prin sudura cu gaz Argon, aceste solutii fiind cele mai sigure de pe piata. Avantajul acestor masini consta in folosirea benzilor PET pentru rigidizarea produselor fara a periclita calitatea rigidizarii, dar oferind un raport calitate/costuri mult mai bun decat cel clasic cu banda de otel, deoarece banda PET este la jumatate de pret fata de cea din otel. Capul de legare suporta benzi cu diametrul cuprins intre 25 si 32mm.

Comanda se face pe valuepack.ro

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Ihope Real
Persoana de contact: Ilie Andrei
Adresa: Str. Radiofarului, Nr. 5C
Localitate: Strejnicu
Judet: Prahova
Telefon: 0741158398
Telefon mobil: 0741158398
Website: https://valuepack.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi