Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Smart ID Dynamics Sa

0212328230, 0725265396

Despre noi

Trimite mesaj
Smart ID Dynamics are ca directie principala zona de automatizare si dezvoltarea solutiilor de mobilitate enterprise, data collection, Industrial IOT si furnizarea de servicii profesionale cu valoare adaugata.

Suntem o companie de nisa, care si-a pastrat focusul pe directiile strategice stabilite inca de la infiintare, iar proiectele realizate si rezultatele obtinute in ultimii ani ne-au ajutat sa devenim liderul pietei AIDC (identificare prin coduri de bare si RFID & data collection).

Oferta Smart ID inglobeaza produse software proprii, realizate pe o platforma flexibila, care ne ajuta sa automatizam procesele din Productie, Retail, Logistica, Distributie, Utilitati, Servicii etc.; Oferim produse hardware de la cei mai importanti vendori de tehnologie si servicii profesionale si consultanta de business puse in valoare de cea mai experimentata echipa din piata.
Produse si servicii:
cititoare, coduri, bare, solutii, mobilitate, terminale, mobile, portabile, 2d, reteta, electronica, cold, storage, imprimante, termice, echipamente, pos, tablete, industriale, notebook
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2010

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Smart ID Dynamics Sa
Persoana de contact: Iacob Romeo
Adresa: Str. Siriului, Nr. 36-40, Sector 1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0212328230
Telefon mobil: 0725265396
Fax: 0212328230
Website: http://www.idmag.ro