Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ideal Construct
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tigla metalica Gerard
58 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Modulele Gerard sunt formate dintr-o placa de otel profilat de 0,4 mm acoperita de alte 7 straturi dispuse orizontal. Fiecare modul este profilat astfel incat asigura o acoperire si o suprapunere perfecte. In plus, cu numai 7 kg/m2, acoperisurile Gerard sunt printre cele mai usoare din lume.

Otelul cu acoperire de tip AluZinc are o rezistenta la coroziune mult mai mare decat a altor tipuri de acoperisuri. Combinatia dintre un strat superficial, expus mediului, cu o bariera de protectie de zinc si aluminiu ofera performante superioare in comparatie cu acoperisurile galvanice in orice mediu, pretandu-se foarte bine in zonele cu salinitate ridicata si precipitatii abundente.

Tiglele Gerard sunt disponibile intr-o gama larga de culori naturale pentru a se putea integra cromatic armonios in mediul inconjurator. Pretul de 30 de euro / mp fara tva se refera la intregul sistem (tigla metalica, accesorii tigla, folia anticondens, caroiajul din lemn pe care se monteza tigla, sistemul de drenaj, manopera), si depinde de complexitatea acoperisului.
Din Gura in Gura
Alte Produse