Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Gio Decor Srl

0764418288, 0764418288

Despre noi

Trimite mesaj
Calitatea, inovatia si design-ul s-au stabilit in showroom-ul IdeaCasa, sub forma unei game rafinate de produse pentru amenajarea baii.

Putem transforma perspectivele dumneavoastra pentru o baie stilata in realitatea unui aranjament de lux, indiferent ca este vorba de un spatiu aflat la casa sau in apartament.

IdeaCasa isi dedica timpul pentru furnizarea celor mai variate si convenabile optiuni pentru amenajarea baii. Suntem pasionati de acestea si de aceea va oferim produse atat distinse, cat si practice, caracterizate de un excelent design inovator. Va punem la dispozitie zeci de cataloage cu produse de calitate garantata Made in Italy, printre care: obiecte sanitare, gresie si faianta, cazi si cabine de dus, baterii si accesorii, mobilier de baie.

Gasirea echilibrului intre un aspect extraordinar si performante durabile nu este un lucru usor. Daca insa alegerea dumneavoastra implica IdeaCasa, atunci veti putea crea baia perfecta.

Puteti alege intre obiecte sanitare suspendate sau stative, cu un design retro sau modern, simple sau ornamentare, pentru un rezultat clasic sau o atmosfera spa.
Produse si servicii:
produse pentru amenajari interioare si exterioare, gresie, faianta, obiecte sanitare, cazi si cabine dus, piatra decorativa, vopseluri, adezivi, mozaic
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2013

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Gio Decor Srl
Persoana de contact: Oprea Corina
Adresa: Calea Rahovei, Nr. 266-268B
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0764418288
Telefon mobil: 0764418288
Website: http://www.ideacasa.ro