Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cursuri de limbi straine
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Open Job Line - Agentie specializata in selectare personal sanitar in colaborare cu Idalis Training Center.

Face inscrieri in Galati pentru cursurile gratuite de limba germana, in vederea angajarii in Germania pe un post de asitent medical generalist.
Cursurile se adreseaza doar elevilor (an III) si absolventilor unei scoli postliceale sau universitare, specializare asistent medical generalist.

Cursul de limba germana porneste de la nivel A1 (incepator) pana la nivelul B2 (utilizator independent) si cuprinde cu un total aproximativ de 700 de ore. Numarul mare de ore de studiu cu profesor calificat si cu experienta, programa si materialele in conformitate cu cerintele Cadrului Comun European de Referinta al limbilor straine, precum si interactionarea ocazionala cu vorbitori nativi de limba germana asigura succesul invatarii.

Cursul de limba germana are ca obiectiv dezvoltarea competentelor de comunicare scrisa si verbala pe teme generale, precum achizitionarea de notiuni de LIMBA GERMANA MEDICALA, pentru a putea face fata cu succes interviurilor in vederea angajari. Aceste interviuri au loc pe parcursul cursului.

Cursurile au loc de luni pana vineri de 2-3 ori / saptamana sau zilnic in sedinte de 3-4 ore.
La sfarsitul cursului de limba germana OPEN JOB LINE asigura si:
- sustinerea examenului de limba germana nivel B1/B2
- obtinerea certificatului de conformitate de la Ministerul Sanatatii Bucuresti
- recunoasterea diplomei de studii in Germania (care nu este posibila fara diploma de vorbitor de limba germana nivel B1/B2)

TERMEN LIMITA: 31 ianuarie 2016
Din Gura in Gura