Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

IC Creative Srl

Totul eco
0743211074, 0743211074

Despre noi

Trimite mesaj
IC Creative Srl
Firma a luat fiinta in anul 2008. Sediul social al societatii precum si activitatea principala se desfasoara la adresa din Sat Breazu, Comuna Rediu Judetul Iasi.

Avand in proprietate un teren de peste 3000 mp, si o constructie tip hala metalica cu birouri, intreaga activitatea se desfasoara la adresa mentionata, spatiul de pe platfomele betonate fiind utilizat in scopul de a depozita o contitate suficienta de toalete ecologice, si cu functiune de parcare pentru parcul auto din dotare.

Incepind cu anul 2016, firma autorizeaza o noua activitate , respectiv Colectarea si epurarea apelor uzate. Achizitioneaza autoutilitare noi, toalete ecologice noi, containere, module VIP.

Scopul nostru este de a pune la dispozitia celor interesati un serviciu de inchiriere, intretinere, vidanjare toalete ecologice pentru diverse evenimente, tirguri, concerte, nunti in aer liber, precum si pentru santiere constructii, uz personal ocazional, toate acestea la un inalt standard de calitate, cu servicii profesionale oferite de o companie tinara, cu personal calificat.
Produse si servicii:
servicii de vanzare/inchiriere, intretinere, vidanjare toalete ecologice pentru div. evenimente, concerte, nunti in aer liber, santiere
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
ISO9001; ISO14001
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: IC Creative Srl
Persoana de contact: Costan Cristian
Adresa: Iasi
Localitate: Breazu
Judet: Iasi
Telefon: 0743211074
Telefon mobil: 0743211074