Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Iasisting Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii de balneofizioterapie
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Specialitatea Balneofizioterapie și recuperare medicală – Spital RECUMEDIS –servicii de BALNEOFIZIOTERAPIE: Masoterapie, Electroterapie, Kinetoterapie, Lymphastim, Magnetodiaflux, Băi de plante, Băi Galvanice.

Cu sloganul: ‘Sănătatea pe primul loc’ am devenit un loc unde omul este prețuit pornind de la sănătatea lui. Pacienții noștri beneficiază de cele mai bune și complete servicii de îngrijire, tratament și supraveghere medicală continuă, în condițiile specifice unui spital multidisciplinar modern și performant.
Gestionăm atăt momente dificile căt și recuperări ușoare și întreținere corporală, oferind indiferent de motivul pentru care pacientul se află la noi un grad sporit de siguranță în supravegherea medicală. Dispunem de saloane si rezerve moderne, utilate și pregatite pentru a oferi confort sporit pacienților pe durata internării continue în spitalul nostru. Echipa RECUMEDIS respectă schimbarea, evoluția și pune pe primul plan pacientul și pasiunea pentru profesie. Lucrează împreuna pentru a duce pacientul la reabilitarea maximă posibilă prin acordarea celor mai bune metode de tratament aplicate special pe afecțiunea sa. Nu suntem doar cadre medicale ci suntem oameni în primul rănd, oferim căldura, suportul emoțional, încurajări, alături de disponibilitatea deplină pentru pacient considerăd că această parte a tratamentului ulterior va duce la rezultate sigure și satisfacție atăt pentru pacient căt și pentru familia acestuia.

Pentru a beneficia de serviciile noastre este necesar un bilet trimitere de la medicul de familie/specialist către secția de recuperare medicală, balneologie, reumatologie etc. Detalii și programări la 0232.230.332 sau 0332.882.864.
Din Gura in Gura
Alte Produse