Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Vopsea exterior lavabil Polisan Kansai
332 lei
Brand
Polisan Kansai Exelans Neted
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vopsea siliconata de exterior, mata, pe baza de rasina acrilica si apa.
• Proprietate de auto-spalare si curatare
• Are o tendinta scazuta de a se murdari
• Ofera o protectie de lunga durata
• Culorile raman vii si stralucitoare timp de ani de zile
• Rezistenta la umezeala, umiditate si apa sarata
• Flexibila
• Contine silicon
• Are o rezistenta puternica la apa
• Usor si confortabil de aplicat in toate cele 4 sezoane

Exelans indeparteaza praful de pe suprafata ca rezultat al ploii care aluneca fara a penetra suprafata. Cu aceasta caracteristica (Hidron) are un efect de curatare prin auto-spalare. Datorita formulei sale speciale, Exelans poate fi aplicata in orice anotimp.

Datorita caracteristicii sale flexibile, aceasta acopera fisurile de suprafata si este rezistenta impotriva fisurilor care pot aparea in timp pe suprafata.

Permitand suprafetei sa respire, impiedica acumularea de umezeala intre interior si exterior prevenind deteriorarea acestora. Datorita caracteristicii de respingere a apei foarte ridicata, picaturile de apa care cad pe suprafata o parasesc fara a fi absorbite de aceasta. Impiedicand razele soarelui sa deterioreze stratul de vopsea si sa-i schimbe culoarea permite utilizarea pe termen mai indelungat. Avand o rezistenta ridicata la alcali, este rezistenta la umiditate si apa sarata.

Datorita structurii sale speciale Exelans este o vopsea ecologica.

Pregatirea suprafetei si modul de aplicare

Suprafetele pe care urmeaza sa fie aplicata pentru prima data trebuie curatate, iar de pe suprafetele cu vopsea veche trebuie indepartate partile umflate si curatate de praf. A se aplica amorsa Exelans Astar sau A-Star Astar. La suprafetele tencuite cu mult var se recomanda spalarea suprafetei cu 1 parte otet si 1 parte apa inainte de aplicarea amorsei si a vopselei. Fisurile ar trebui sa fie umplute cu chit Exelans
Macun. Suprafetele trebuie sa fie perfect uscate.

Se aplica in 2 straturi. A se astepta 3-4 ore intre cele 2 straturi. In timpul aplicarii, temperatura suprafetei si cea ambientala trebuie sa fie intre 5 C-35 C.

Procentele de diluare / amestecare
10% in volum de apa
Suprafata de (acoperire) vopsire
10-12 m /L per strat
Timpul de uscare
La o temperatura de 20 C cu o umiditate relativa de 50%, uscarea completa se realizeaza in 1-3 ore, iar in 24 ore se intareste. Timpii de uscare pot suferi modificari in functie de grosimea stratului, ventilatia suprafetei si proceselor prin care a trecut vopseaua.
Aparate de aplicare recomandate: Trafalet de exterior sau pensula
Mod de ambalare 2,5 L / 7,5 L / 15 L.
Din Gura in Gura