Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Vopsea exterior Polisan Kansai
500 lei
Brand
Polisan Kansai Turbo Turbo Flex 1
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vopsea pentru exterior de o inalta performanta, pe baza de rasina acrilica 100%, cu structura hibrida organica-anorganica, imbogatita cu nano silicati, cu o elasticitate ridicata pentru a preveni formarea de micro crapaturi, avand o impermeabilitate la dioxidul de carbon care lungeste durata de viata a cladirii. Se recomanda pentru zone deschise expuse la coroziune asa cum sunt parcarile, podurile, metroul, fiind rezistenta la radiatii UV, rezistenta la apa, rezistenta ridicata la pete.
• Pe baza de rasina acrilica 100% pura
• Previne coroziunea si prelungeste durata de viata a structurii
• Flexibil, stratul de vopsea deplasandu-se paralel cu suprafata aplicata, previne formarea fisurilor
• Reduce costurile de intretinere si reparare a cladirilor
• Rezistenta ridicata la pete
• Culorile raman vii si stralucitoare timp de ani de zile.
Datorita structurii hibride speciale, stratul de vopsea asigura o elasticitate paralela cu suprafata, formand o baiera, previne penetrarea in structura a gazelor nocive cum ar fi dioxidul de carbon, clorul (CO₂, Cl). In acest fel va fi impiedicata formarea micro crapaturilor corozive, iar cladirea va fi protejata mai multi ani. In plus, aceasta structura speciala previne deformarea si decolorarea stratului de vopsea de catre razele solare, oferind astfel o durata indelungata de folosire. Datorita rezistentei sale ridicate la alcali, este rezistenta la umiditate si apa sarata. Este ecologica, aplicabila in toate anotimpurile.
Pregatirea suprafetei si modul de aplicare Toate suprafetele trebuie sa fie curate si uscate, fara praf, ulei si substante chimice. Suprafetele pe care urmeaza sa fie aplicata pentru prima data trebuie curatate, iar la suprafetele cu vopsea veche trebuie indepartate partile umflate si curatate de praf. A se aplica amorsa Exelans Astar. Dupa aplicarea amorsei, se recomanda aplicarea vopselei in strat dublu, cu un trafalet, astfel incat sa lase o structura de textura moale, uscata, de 200 microni. La suprafetele tencuite cu mult var se recomanda spalarea suprafetei cu 1 parte otet si 1 parte apa inainte de aplicarea amorsei si a vopselei. Fisurile ar trebui sa fie umplute cu chit Exelans. In timpul aplicarii, temperatura suprafetei si cea ambientala trebuie sa fie intre 5 C-35 C.
Exelans Turbo Flex C1
Procentele de diluare / amestecare
Produsul este gata preparat pentru utilizare. La nevoie se poate dilua in proportie de 5% cu apa.
Suprafata de (acoperire) vopsire 1,5-2,5 m /L per strat
Timpul de uscare
La o temperatura de 20 C cu o umiditate relativa de 50%, uscarea completa se realizeaza in 4 ore, iar in 24 ore se intareste.
Timpii de uscare pot suferi modificari in functie de grosimea stratului, ventilatia suprafetei si proceselor prin care a trecut vopseaua.
Aparate de aplicare recomandate
Trafalet coral
Mod de ambalare
2,5 L / 7,5 L / 15 L
Vopseaua care reduce efectele distrugerii cutremurului
ANTICARBONIZARE

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura