Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

House Elisabetin

0722-437.972,

Despre noi

Trimite mesaj
Inca de la infiintare HOUSE ELISABETIN si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: inchiriere,vanzari,consultatnta imobiliara. Compania are un efectiv de 3 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
Produse si servicii:
consultanta imobiliara, vanzari, inchirieri imobile, consultanta privind acordarea de credite imobiliare, certificate energetice
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2004

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: House Elisabetin
Persoana de contact: Indrie Gianina
Adresa: Str. Patrirh Miron Cristea, Nr. 13, Ap. 1
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Telefon: 0722-437.972
Fax: 0356440470
Website: http://www.elisabetin.ro