Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Prodsalt Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Salina artificiala - haloterapie
150 €
Brand
Salina artificiala
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Salina artificiala – haloterapie

Camera de sare - camere saline
Camerele de sare și terapie cu aerosli salini sunt o practică destul de cunoscute in Europa , având în vedere originea lor din minele de sare unde terapia de sare a fost descoperita cu multi ani in urma.

În loc de peșteri închise noi construim saline artificiale , camere de sare , grote de sare si nu in ultimul rand in locatiile moderne ce poarta denumirea de SPA construim cabine de sare ori saune cu pereti de sare , cream un climat salin cu scopul de a oferi clienților o atmosferă liniștită ce pot beneficiază de o terapie de sare numita haloterapie.

Fiecare suprafață de perete, inclusiv podeaua si tavanul , este acoperit cu sare naturala pentru a crea un mediu de ioni sterilizati negativi. In camera de sare folossim cele mai moderne tehnologi de creearea in mod natural a ionilor de sare unde avem controlat concentratia de aerosoli in suspensie , temperatura si umiditatea este adecvata zonei mediteraniene . In spatiile unde fluxul de clienti este unul marit dotam toate acestea cu cele mai moderne halogeneratoare ce genereaza suspensie de sare sub forma de particule mici de ordinul micronilor pentru am marii microclimatul salin.

O sesiune de terapie de sare intr-o camera salina durează cam 45 de minute. Aici puteți citi o carte sau chiar să luati un pui de somn în timp va relaxti pe o muzica de fundal ori sa vizualizati o emisiune TV.

Terapia cu sare este utilizata pentru a trata boli respiratorii superioare, cum ar fi raceala ,gripa, alergii, astm, bronsita, fibroza chistica, sinuzită, sinuzită, rinită, febra fânului și emfizem. În plus, proprietățile anti-bacteriene și anti-inflamatorii de sare s-au dovedit a trata in mod eficientinfectiile de piele, cum ar fi eczeme, dermatite și psoriazis.

Unele dintre multe beneficii ale terapiei cu sare in Camera salina sunt ...
* Reducerea inflamației bronșice
* Eliminarea de particule de polen din aer ale cailor respiratorii
* Consolidarea sistemului imunitar care scade reacție alergică la polen
* Curățarea și salubrizarea căilor respiratorii
* Prevenirea și tratamentul racelii si gripei
* Îmbunătățirea de afecțiuni dermatologice, cum ar fi acnee, eczeme, dermatită și psoriazis
* Reducerea sforăitului
* O mai bună stare de somn

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura