Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Hotel Road Rooms
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Camera single
100 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Hotelul Road Rooms se afla in Voluntari si ofera o gradina. Se ofera acces gratuit la internet WiFi si parcare privata disponibila la un cost suplimentar.
Toate camerele pensiunii au zona de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit si baie privata cu dus si articole de toaleta gratuite. Unitatile de cazare includ un dulap.
Hotel Road Rooms este la 10 km de Bucuresti si la 14 km de Otopeni.
Fiind o afacere de familie, vom fi prezenti atunci cand este nevoie de noi, cu indrumari sau nevoi particulare ale musafirilor ce pot avea nu un sejur placut ci, fabulos. Oferim sprijinul nostru in identificarea obiectivelor pe care le aveti, de la muzee si galerii de arta cat si la viata de noapte din centrul vechi al orasului. Cafenele si restaurantele, cladirile istorice, monumentele sunt cele ce prezinta frumusetea orasului si ospitalitatea romaneasca din secolul 21. Centru de echitatie, inchirieri auto, supermarket, autobuz, biserica, padurea renumita Balta Vrajitoarelor sunt doar cateva facilitati din zona de care puteti sa va bucurati in timpul sejurului dumneavoastra.
Din Gura in Gura
Alte Produse