Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Crin&Morris Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cazare Hotel Pascu, centru Bucuresti
180 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Hotel Pascu 3*, este dispus pe 2 etaje si ofera oaspetilor cazarea in camere spatioase, duble deluxe si single deluxe, cu baie proprie, moderne, cu lumina naturala, intr-o atmosfera intima, relaxanta si placuta.

Localizat in Bucuresti, la doar 7 minute de Centru vechi, la cativa pasi de Arena Nationala.

Amplasat in apropiere de centrul cultural de afaceri din Bucuresti, la 5 minute de mers cu masina de Piata Constitutiei si Palatul Parlamentului, oferind camere elegante, spatioase dotate cu TV LCD, AC, WiFi gratuit si disponibil pe intreaga propietate.

Cea mai apropiata statie de tramvai si autobuz se afla la 100 m de propietate.

Hotel PASCU 3*** reprezinta locatia accesibila tuturor persoanelor dornice sa petreaca un sejur relaxant in capitala cosmopolita a Romaniei, dar si pentru calatoriile de afaceri.

Cele 10 camere, SUNT UTILATE CU PAT MATRIMONIAL, structurate pe 2 etaje, dispun de: minibar, AC, televiziune prin cablu, internet wi-fi gratuit, toalete cu cabina de dush, birou, uscator de par.

In aceeasi locatie, la parter, puteti servi delicioasele preparate, pregatite de bucatarii nostri la TRATTORIA PASCU.

La cerere se pot comanda si servicii suplimentare: business services (printare, copiere, fax), rent a car, taxi, transfer: aeroport - hotel, hotel - aeroport, express check-in si check-out, trezire la cerere, informatii, etc.

In curand HOTEL PASCU 3* va fi dispus cu inca 5 camere !
Din Gura in Gura
Alte Produse