Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Super Invest Kft

0036305995058,

Despre noi

Trimite mesaj
Hotelul Corvin*** din Gyula, construit acum 20 ani, a fost renovat si modernizat, este situat in centrul istoric al orasului, si sta la dispozitia oaspetilor sai cu 35 de camere, din care 6 apartamente a € ˛cinematograficea € ¯ fiecare de aprox 40 metri patrati, cu dormitor si sufragerie, cu mini bucatarie, pentru familii, chiar si pentru 5 persoane, 18 camere superior moderne si camere standard, are cele mai exclusive servicii.

Avantajul primordial este atmosfera familiara atat de apreciata de oaspeti.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina noastra web www.corvin-hotel.hu, unde puteti viziona si obtine informatii detaliate despre locatia, arhitectura interioara, designul, serviciile si ofertele hotelului nostru.

Hotelul Corvin*** este situat la 10 minute de baile termale de patru stele cu renume european, drumul pana acolo traversand cea mai frumoasa parte a orasului Gyula, un itinerar ideal pentru plimbari.  In anul 2013 hotelul a fost supus unor modificari si modernizari semnificative.

Pe langa marirea capacitatii, investitia s-a dovedit lucrativa si din punct de vedere calitativ. Camerele noastre isi asteapta oaspetii cu servicii si conditii la nivel european.
Produse si servicii:
servicii hoteliere, sejururi, rezervari
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Europa Centrala/Est
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1995

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Super Invest Kft
Persoana de contact: Bertalan Csaba
Adresa: Jakai u 9-11
Localitate: Gyula
Judet: -
Telefon: 0036305995058