Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Horecons Profesional Srl

0773825061,

Cuptor pe lemne profesional pentru pizza

Alfa Pizza Quatro Pro Top
Model:
Alfa Pizza Quatro Pro Top
Out of stock
Telefon:
0773825061
Pret:
5000
 

Detalii produs

Quattro Pro Top este un cuptor profesional cu functionare pe lemne care garanteaza o coacere perfecta, traditionala, economie semnificativa, rapiditate si mobilitate.

Capacitatea cuptorului asigura coacerea a 4 pizza cu diametrul de 30 cm. sau preparate la gratar si in tavi cu forme si dimensiuni diverse.
Este potrivit pentru orice preparat, ce poate fi monitorizat prin usa de sticla ceramica.
Evacuarea, semineul de evacuare a fumului si suportul pentru lemne sunt incluse in pretul cuptorului si sunt vandute impreuna cu acesta.

Tehnologia patentata Forninox combina properietatile fizice ale otelului inox cu cele ale materialului refractar. Carcasa din otel este speciala conceputa pentru a asigura rezistenta corespunzatoare la tensiuni mecanice si termice.

Sistemul Advanced Heat imbina proprietatile chimice si fizice ale particulelor din aluminiu, ce formeaza camera refractara si rezistenta suprafetelor granulate si continutul mare de alumina prezent in placile tubulare ale podelei camerei de coacere, pentru o mai buna mentinere a caldurii si o rezistenta mai mare la uzura.

Quick Starting. Cuptoarele AlfaPro ating temperatura optima de lucru in maxim 30 de minute, in timp ce cuptoarele traditionale au nevoie de cel putin 1 ora pana sa ajunga la temperatura de coacere.

Light weight Greutatea relativ redusa in comparatie cu cuptoarele traditionale permit pozitionarea cuptorului cu usurinta.

Caracteristici tehnice
Capacitate productie 4 pizza / sarja
Capacitate paine 4 kg
Productivitate maxima 60 pizza/ora
Consum de lemne 4.50 kg/h
Timp de incalzire doar 30 min.!
Temperatura maxima 450 C
Camera refractara cu grosimea de 7,5 cm.
Culoare disponibila: gri
Greutate 195 kg
Dimensiuni camera coacere 900 x 600 x 1000 mm
Dimensiuni 1110 x 870 x h 716 mm
12 luni garantie
Fabricat in Italia
Accesorii incluse in pret:

Suport din otel inox cu lungimea de 40 cm. pentru arderea lemnelor ce asigura un flux de temperature ideal si un randament termic superior

Cosul de fum asigura o functionare perfecta a cuptorului in exterior. In masura in care cuptorul va fi instalat la interior se monteaza un sistem de ventilatie potrivit incaperii.

Accesorii disponibile la comanda:

GRILL
Un sistem inovativ de grill ce permite prepararea carnii, pestelui si a legumelor la gratar. Sistemul contine: grill-ul din aluminiu 3003 cu proprietati antiaderente in format GN1/1, tava de scurgere a grasimii, antiaderenta, in format GN 1/1, faras pentru carbuni si maner pentru manipularea tavii si a gratarului.

SISTEM MULTICOOKING
Permite utilizarea cuptorului pentru prepararea diferitelor tipuri de mancaruri gatite sau pentru legume la cuptor. Sistemul este compus dintr-un suport cu 3 suporti, doua tavi circulare si doua tavi din otel negru GN 1/1.

https://vimeo.com/191489811
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Horecons Profesional Srl
Persoana de contact: Frinculescu Gabriel
Adresa: Putnei, Nr.24
Localitate: Craiova
Judet: Dolj
Telefon: 0773825061
Fax: 0773825061
Website: http://www.horecons.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi