Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Crown Realty Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Lucrari constructii, finisaje exterior & interior
10 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Firma noastra are ca misiune crearea unui mediu eficient si atractiv pentru investitorii in imobiliare(terenuri, inchirieri, constructii, materiale de constructii, intermediere, etc).

Ne vom dezvolta si vom actiona pe piata constructiilor/ imobiliarelor sub o paleta extinsa de servicii si produse menite sa satisfaca la cel mai ridicat grad cerintele clientilor nostri.
- Servicii de proiectare
- Servicii de construire
- Comert en-gros si en-detail materiale de constructii

Serviciile de construire pe care vi le oferim corespund
urmatoarelor etape:

1. Lucrari de trasare a imobilului pe teren si stabilirea cotelor terenului sistematizat (cota 0.00 ).
2. Lucrari de edificare a constructiei. Pentru proiect casa P+1E (parter + etaj) aceste lucrari sunt: fundatii, structura parter, etaj si sarpanta. Pentru proiect casa P+M (parter + etaj mansardat) lucrarile sunt: fundatii, structura parter, etaj mansardat si invelitoare.
3. Lucrari de finisaj exterior, compuse din: procurare si montaj tamplarie, ferestre si usa acces, realizare termosistem, finisaj exterior.
4. Lucrari de instalatii si finisaje interioare - etapa 1 prin care se vor realiza instalatiile interioare (apa, canalizare, incalzire, energie electrica, telefonie, internet) si finisajele constand in pereti despartitori de gipscarton, tencuieli, sape si gleturi.
5. Lucrari de instalatii si finisaje interioare - etapa 2 constand in executie zugraveli si achizitionare si montare usi interioare, placaje ceramice (gresie, faianta), parchet, aparate electrice, calorifere, centrala termica si obiecte sanitare.
6. Lucrari de amenajari exterioare, constand in executie trotuare de protectie pentru imobil, alei de acces, platforma parcare, amenajare teren curte pentru insamantare sau montaj gazon si imprejmuire teren.
7. Executie lucrari pentru realizarea bransamentelor la reteaua de apa, de canalizare, de gaz, de energie electrica si de internet – telefonie.
8. Executie lucrari de realizare a drumului de acces la lot si a retelei de iluminat public.

*Pentru serviciile de construire preturile se vor stabili pe cazuri concrete– casa cu acoperis,amenjare exterioara,bransament - pentru finisaje standard (obisnuite).Preturile se negociaza in functie de proiect.
Din Gura in Gura