Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Hoffmann Gmbh
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Fierastrau pentru taieturi oblice dublu
10 lei
Brand
MS 35
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Made by Hoffmann Germania

Ferastraul pentru taieturi oblice dublu model MS 35 pentru rame si profile cu o taietura orizontala de 90 mm latime si 90mm inaltime. Diametrul panzei ferastraului este de 350 mm, scobitura de 30 mm. Tensionarea pieselor de prelucrat are loc in stanga si in dreapta in spatele deschizaturii protectiei panzei ferastraului (aspect de siguranta) si se realizeaza cu in total 8 cilindri de tensionare. Aceasta confera o pozitionare optima a pieselor de prelicrat, in special la bordurile profilate.

Din punct de vedere al amplasamentului in cadrul fabricii, masina este echipata cu o prelungire avand lungime masurata efectiv inclusiv masa masinii de 3 m standard. Latimea de asezare de 125 mm pe sina conduce la o executare curata a pieselor prelucrate. Lungimea se regleaza manual, cu banda magnetica si afisaj digital cu o exactitate de 1/10 mm. Pe partea stanga a masinii se afla o suprafata de asezara a materialului de 2 m lungime.

Masina se livreaza gata de punere in functiune, inclusiv suprafata de asezare a materialului, sistem de prelungire, unitate de intretinere, dirijare cu doua maini, regulator de presiune, comenzile pentru reglarea miscarii inainte, tasta pentru inchidere in situatii de urgenta, si tobogan pentru caderea resturilor.

Tensionarea pieselor prelucrate cat si impingerea inainte a agregatului de ferastrau se regleaza pneumatic.

Date tehnice:
Prezentare Video: http://new.hoffmann-schwalbe.eu/index.php/de/infobox/videos
Din Gura in Gura