Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor

Hoba Ecologic Air System Srl

Impreuna dezvoltam afaceri
+40 257 255220, +40729282222

Ce spun clientii

 • Alcooltester ACE 3000

  Comanda a fost rezolvata cu promptitudine.
  NICOLAE CORLACI
 • Alcooltester ACE 3000

  totul a fost ok
  Bancila Octav
 • Dezumidificator Dilego

  Cam dezamagit pentru ca am primit aparatul fara filtrul antibacterial ,care trebuia sa fie incorporat in aparat asa cum era prezentat pe net. Manualul de utilizare este xeroxat (este de la alt aparat si nu este pus cap la cap,nu se poate citi de la cap la coada), ultima pagina cu certificatul de garantie are stampila si semnatura copiate,la fig. filtrului antibacterial este scris cu pixul "optional"ceea ce nu m-i s-a spus atunci cand am facut comanda. Am sunat la firma HOBA TECHNIC din Arad la tel.0720282222 de 2 ori pentru filtrul antibacterial unde mi s-a spus ca numai dl.HEDESAN ne poate da relatii si ca o sa fiu contactat imediat nefiind nici o problema in legatura cu filtrul.Au trecut 8 zile si nu m-a contactat nimeni.Am cumparat acest ap.pentru ca avea inclus filtru antibacterial ,altfel nu-l cumparam.NOTA PE CARE AM DAT-O ESTE PT.NESERIOZITATE CARE CRED EU CA INSEAMNA F.MULT.
  Raspuns vanzator: Stimate domnule Stoenescu, Imi cer personal scuze pentru inconvenientul creeat. A fost o greseala de traducere la introducerea produsului, care a fost remediata. Nu ati primit nici un raspuns din partea mea deoarece nu mi-a permis timpul... Daca acest filtru a fost alegerea dvs, trebuie sa stiti ca puteti returna produsul in termen de 30 de zile de la achizitie si sa primiti contravaloarea lui. Acest filtru bacterial este optional si costa aproximativ cat jumatate din valoarea aparatului. Ne intereseaza daca produsul functioneaza conform asteptarilor dvs. Va multumesc pentru intelegere si va asigur ca nu avem nici un interes sa va stim nemultumit. Cu stima, Sorin Hedesan General manager 0729 29 45 45
  STOENESCU CONSTANTIN
 • Peleti / Pellets

  firma serioasa
  Stancu Ileana-Cristiana
 • Dezumidificator Dilego

  Aparatul in sine este f OK! Pretul si el, este unul dintre cele mai bune din piata, iar pentru firma vanzatoare, numai stima: s-au miscat excelent, asa cum f rar se mai intampla astazi in piata. Multumesc Hoba Technic si felicitari!
  Ghita Radu
 • Dezumidificator compact TTK 50S

  Multumesc pentru promtitudine. Aparatul raspunde necesitatilor pentru care l-am achizitionat, iar pretul se reflecta in calitatea acestuia. DAR, desi am discutat cu dl. RADU GROZA in ziua in care am primit aparatul (21 ianuarie ac.), nici pana in prezent nu am primit CERTIFICATUL DE GARANTIE al aparatului. Nici-un aparat nu poate fi livrat fara acest act. Consider ca este "O mica scapare din partea firmei" si ca, firma va trimte cat mai urgent acest document prin posta.
  LET ADRIAN
 • Casuta postala inox

  Nu doar foarte eleganta ci si foarte practica.
  GHEORGHECI Veronica
 • Dezumidificator Dilego

  sunt foarte multumit de randament, dar lipseste un filtru de carbon...
  varga szabolcs
 • Dezumidificator Dilego

  Sfirlea Marius
 • Dezumidificator compact TTK 50S

  dezumidificatorul este ok! Dar firma de curierat este sub orice critica mai ales ca produsele ajung tarziu si deteriorate.Nu informeaza clientii pentru a verifica produsele primite.
  Raspuns vanzator: Pe orice colet trimis de firma noastra este specificat faptul de a se verifica la primire integritatea marfii.... Firmele de curierat nu au interesul sa va spuna sa faceti acest lucru deoarece au de pierdut... Va multumim pentru apreciere...
  csomos carol
 • Furtun luminos cu LED - alb, rosu, albastru, galben

  sunt profesionisti si stiu sa se poarte cu clientul.bravo
  albei victor
 • Pavilion pliabil 3 X 3 M - albastru - 2 laturi

  No Comment au fost OK.
  Latea Gheorghe
Pagina 5 din 5

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Hoba Ecologic Air System Srl
Persoana de contact: Hedesan Sorin
Adresa: Str. Adam Guttenbrunn, Nr. 56
Localitate: Arad
Judet: Arad
Telefon: +40 257 255220
Telefon mobil: +40729282222
Fax: +40 372 255 060
Website: http://www.oxigenladoza.ro, http://www.dotareclinica.ro, http://www.hobaecologic.ro