Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii impresariat artistic
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
HLBS se adreseaza profesionistilor din Cinema, Showbiz, Cluburilor, Discotecilor, Agentiilor de Publicitate, persoanelor fizice care vor sa organizeze evenimente private cu diverse ocazii. Evenimente pentru corporatii,prezentari moda, concerte in aer liber, cluburi, discoteci, petreceri private, expozitii, targuri, etc.

High Level Business Services iti pune la dispozitie o gama variata de Artisti, Designers de renume, High Level, ce pot fi implicati pentru a asigura succesul evenimentului dumneavostra.

Este datoria noastra sa gasim artistul care se potriveste cel mai bine cu evenimentul si bugetul dvs. In plus, noi negociem cu manager-ul Artistului termenii contractului si va ajutam sa puneti la punct facilitatile necesare pentru acomodarea Artistului si a echipei sale.

Daca evenimentul este unul tematic, nu vor lipsi costumele create special in concordanta cu tema evenimentului, servicii hostess,garda de corp,interpreti....

Compania noastra se ocupa de organizare evenimente, de la petreceri la onomastici, evenimente, lansari de produse/afaceri.
Serviciile noastre emana profesionalism si rafinament, oferind solutii optime de consiliere, organizare, supraveghere, precum şi servicii adiacente diverselor categori de evenimente.
Din Gura in Gura