Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Racitoare - distribuitoare de apa potabila

0 stars: 0.00 din 0 pareri

900 $ $
Out Of stock
Descriere
Un producator consacrat al fintinilor si racitoarelor de apa potabila tip Stand-Up, este prezent pe piata din Romania prin Hipnosis Trading Co. S.R.L., racitoarele de apa si fintinile tip tisnitoare produse de catre o companie Spaniola respecta toate normele de igiena privind utilizarea apei potabile in spati publice, prin designul modern, placut si practic se constituie ca un element esential in proiectarea spatiilor comune publice.

Datorita posibilitatilor multiple de accesorizare, cum ar fi racirea, filtrarea sau incalzirea, tisnitoriile CEASA reprezinta virful de gama in domeniu, calitatea materialelor utilizate cit si a proceselor de prelucrare si finisare transforma tisnitoarea cu racire si filtrare intr-un produs practic,rezistent la intemperi sau vandalism, frumos si nu in ultimul rind solicitat in spatiile publice.

In prezentarea aceasta vrem sa va facem cunoscut racitorul tip Floor - Standing (de pardoseala) care surclaseaza distribuitoarele clasice de apa prin performante in livrarea unei ape filtrate si racite de calitate.

Cu un design compact si placut acestea se incadreaza si in cele mai moderne incaperi ale zonelor de relaxare sau chiar in cazul birourilor de tip open-space fara sa deranjeze estetic amenajarea acestora. Sistemul de filtare multi-stagiu asigura eliminarea metalelor acumulate din reteau publica cit si reducerea substantelor chimice precum cloruri si/ sau floruri.

Nu in ultimul rind, sistemul propus de catre HIPNOSIS TRADING S.R.L. va face viata mai usoara prin eliberarea unor spatii necesare depozitari bidoanelor de 20 litri clasice, nu creste consumul de energie electrica in conditii de randament echivalent cu distribuitoarele clasice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura