Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Hidrotermiz Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cochilii din spuma poliuretanica rigida
1 lei
Brand
SC HIDROTERMIZ SRL
Cod produs
SR EN 253
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cochiliile din spuma poliuretanica rigida prevazute cu protectie mecanica sunt fabricate de Hidrotermiz Iasi conform EN 253/1994 si contin toate accesoriile necesare montarii acestora: banda de etansare, coliere de prindere.

Spuma rigida din poliuretan este un produs obtinut prin reactia chimica controlata, intre o substanta din clasa poliolilor si una din clasa izocianatilor, in prezenta catalizatorilor, expandarea realizandu-se cu un agent de expandare inglobat in poliol. Cochiliile din spuma poliuretanica rigida tip HIDROTERMIZ sunt realizate cu sisteme care folosesc agenti de expandare ecologici (apa sau ciclopentan),conform normelor europene.

Sistemul de cochilii din spuma poliuretanica este destinat realizarii termoizolatiilor la conductele deja montate in retele (interioare sau exterioare), ca alternativa la varianta clasica de realizare a acestor izolatii (saltele din vata minerala/sticla + rabitz + carton + tabla zincata) ele asigurand avantaje ca:

- reducerea pierderilor de caldura prin asigurarea unui coeficient de conductibilitate termica de 0,033 W /mK.
- montarea rapida a cochiliilor;
- faptul ca spuma poliuretanica are minim 88 % celule inchise face ca aceasta sa fie impermeabila la aer si umiditate, eliminand necesitatea prezentei unei bariere de vapori suplimentare

Gama de fabricatie a cochiliilor cuprinde diametre intre DN 10 mm. si DN 1200 mm. pentru un regim de exploatare continuu cuprins intre -40C si 140C cu varfuri de sarcina de 150 C. Pentru temperaturi mai mari de 150C, in afara stratului de poliuretan rigid, se mai foloseste si un strat de asbest/vata minerala in jurul conductei metalice.
Din Gura in Gura