Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Hexi Market Srl

Construiti cu noi
0723315079, 0722335083, 0723547044

Despre noi

Trimite mesaj
Hexi Market Srl
Hexi Market Srl a fost infiintata in anul 2015 si este situata in Bucuresti. Suntem in domeniu materialelor de constructii din 1999.

Cu un efectiv de peste 5 angajati, Hexi Market S.R.L. comercializeaza o gama larga de: policarbonat celular, caramizi din sticla, pardoseli lemn, sisteme complete de acoperisuri, glafuri, trepte din piatra naturala - travertin, granit, marmura, pardoseli si placi pt placat peretii din piatra naturala
Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania.

Pe linga comercializarea materialelor de constructii, ne ocupam si de montajul acoperisurilor, sisteme de drenaj, ferestre de mansarda, montajul pardoselilor din lemn, parchetului de orice tip, placarea cu trepte de lemn, montaj de scari din lemn/metal la interior si exterior, montajul copertinelor de policarbonat, placare cu policarbonat a gardurilor si portilor metalice, placari pardoseli si pereti cu piatra naturala - travertin, marmura, granit, trepte si contratrepte din piatra naturala, amenajari interioare: zugraveli, placari gresie si vaianta, pereti si tavane din gips carton, etc.

Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.
Produse si servicii:
parchet lemn, stratificat, laminat, exotic, caramizi din sticla, travertin, marmura, sisteme complete de acoperisuri, tigla metalica, tigla ceramica, tigla beton, policarbonat celular, scari din lemn
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Hexi Market Srl
Persoana de contact: Postelnicu Mihaela
Adresa: Str. Valea Cascadelor, Nr. 23, Complex comercial Expo Top Construct, Stand D6
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0723315079, 0722335083
Telefon mobil: 0723547044
Website: http://www.hecsi.com