Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Deck Computers Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Stetoscop electronic Jabes
1699 lei
Brand
Jabes
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Jabes- Pret promo!

STETOSCOP ELECTRONIC de ultima generatie ce ofera inovatie tehnologica avansata de ascultare si redare a sunetelor, destinat pentru utilizare in practica medicala umana si veterinara.
Este un dispozitiv profesional de exceptie prevazut cu sistem de amplificare si filtrare performant, ideal pentru identificarea sunetelor dificil de auzit ale organelor corpului uman si stabilirea unui diagnostic corect in timp real.
Conectat la un calculator si prin intermediul unui soft performant pentru analiza sunetelor (inclus), permite inregistrarea si arhivarea informatiilor audio si video de diagnostic pentru un numar nelimitat de pacienti. Este un instrument de diagnosticare cu inregistrare grafica a fenomenelor acustice (phonocardiograma) si ofera solutii eficiente de utilizare a telemedicinei.

Caracteristici:
• Software performant inclus - Este adaptat pentru calculator si permite inregistrarea grafica a fenomenelor acustice (fonocardiograma), calcul automat al ratei cardiace si analiza ei.
• Telemedicina - Ofera solutii de utilizare a telemedicinei si transmiterea la distanta a informatiilor.
• 3 moduri de ascultare, 7 nivele de volum ale sunetului:
- "Mod Diafragma" - Este cel mai potrivit mod de ascultare pentru un sunet pulmonar. Preia sunete cu frecventa cuprinsa 200 Hz -500 Hz.
- "Mod Clopot" (palnie) - Este cel mai potrivit mod de ascultare pentru un sunet de inima. Preia frecventele de sunet mai joase (20 Hz - 200 Hz).
- "Mod Extins" - Este un mod ce permite ascultarea unei game largi de frecventa a sunetelor precum cele ale inimii, plamanilor impreuna cu sunetele altor organe. Preia sunete cu frecventa cuprinsa 20 Hz -1000 Hz.
• Imbunatateste diagnosticul - Permite ascultarea, vizualizarea, inregistrarea si arhivarea in timp real a sunetelor dificil de auzit ale corpului uman.
• Arhiva cu inregistrari ale fenomenelor acustice si grafice (phonocardiograma), date personale si de diagnostic pentru un numar nelimitat de pacienti
• Banca de phonocardiograme, cu 55 sunete de referinta pentru simtomatologia bolilor pulmonare si de inima.
• Soft performant pentru conectare la calculator (inclus), care permite:
- Vizualizarea curbelor sunetului in timp real
- Inregistrarea grafica a fenomenelor acustice (phonocardiograma)
- Calcul automat al ratei cardiace si analiza ei.
• Izolare acustica - Tehnologie performanta de filtrare si reducere a sunetelor perturbatoare din mediul ambiental.
• Senzitivitatea sunetului - Prevazut cu sistem electronic performant de amplificare a sunetului de pana la 20 ori

Garantie: 1 an
(posibilitate garantie extinsa)
Din Gura in Gura