Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Health King

Health & Wealth 4 All !
0722.733.048,

Despre noi

Trimite mesaj
Nu intreba ce poate face medicul pentru tine - intreba-te ce poti face tu pentru sanatatea ta !

"Daca nu investesti in sanatatea ta, atunci sigur vei investi in bunastarea medicilor !" - Dr. JOEL WALLACH

Prin informatiile si produsele oferite de acest site, ne propunem sa va familiarizam cu medicina naturista alternativa chineza, suplimentele bioactive TIANSHI, Forever Living, aplicatiile benefice ale ozonului in viata de zi cu zi, masajul energetic reflexogen s.a.

Definitia sanatatii
Conform declaratiei Organizatiei Mondiale a Sanatatii (WHO) :" sanatatea este o stare de bine fizic, mental şi bunastare sociala totala si nicidecum lipsa unei boli sau infirmitati."

Noi am ales sa lucram in acest domeniu deoarece preţuim viata si suntem in cautarea sensului existentei umane.

Intr-o lume in care toti incearca sa-ti vanda ceva, proclamand sus si tare ca produsul oferit este cel mai ieftin si pe deasupra, miraculos, noi dorim sa va oferim cat mai multe informatii, astfel incat dvs. sa puteti alege in deplina cunostinta de cauza, de aceste alegeri depinzand sanatatea dvs. si a celor dragi.

Fara a dori, urmarind doar scopuri mercantile, sa va convingem ca singurele produse extraordinare sunt cele oferite de noi, dorim sa va stimulam dorinta de a studia, compara, intelege si aprofunda informatii care ne-au ajutat pe noi si multi oameni sa-si recapete sau sa-si imbunatateasca sanatatea, puterea de munca, sa-si prelungeasca tineretea, bucurandu-se intens de acest dar minunat de la DUMNEZEU - VIATA.

Efectele oricarei terapii, a unui masaj de relaxare sau reflexogen, a unui remediu homeopatic, a unei sedinte de electrostimulare sau ale unui produs cosmetic sau de intretinere aplicat, sunt mult mai evidente si mai profunde daca se complecteaza cu o stare de spirit armonioasa, cu intoarcerea atentiei catre centrul fiintei si cu analiza necesitatii eliminarii unor obiceiuri nu prea bune, dobandite pe negandite, sub influenta societatii de consum.
Produse si servicii:
Spiridus ELF Clasic, EX, HCX, suplimete bioactive Tianshi, cosmetice naturale Forever, purificare apa/ aer cu ozon/ ioni negativi, produse HuaShen cu biofotoni, Torser protectie bioinformationa
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Health King
Persoana de contact: Tulpaz Dorina
Adresa: Al. Zorelelor Nr. 8, Sector 6
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0722.733.048
Website: http://www.health-king.ro