Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Hausline Srl-d

0747103232, 0747103232

Despre noi

Trimite mesaj
Suntem specialisti in furnizarea materialelor de constructie, a gresiei, parchetului, pietrei naturale, obiectelor sanitare constructorilor, designerilor, arhitectilor si utilizatorilor finali, ne propunem sa oferim servicii de neegalat tuturor clientilor nostri.

Comercializam cele mai bune branduri de materiale de constructii si finisaje, profesioniste de calitate exceptionala, oferim clientilor nostri mii de produse astfel incat viziunea ta va fi mereu prioritatea noastra.

Actualizam constant showroom-urile noastre, pentru ca sa putem oferi clientilor nostri cele mai recente produse pe piata. Avem un personal priceput, dedicat sa indeplineasca cele mai bune servicii in relatia cu clientii.

Hausline ofera livrare gratuita in Cluj-Napoca si localitatile din apropriere, punem pret de promptitudine, si suntem intotdeauna gata sa va aducem materialele la santier sau la domiciliu atunci cand aveti nevoie de ele.

Misiunea noastra este de a construi si mentine relatii puternice cu clientii, furnizorii si angajatii in aceeasi timp ramanand fideli valorilor noastre fundamentale: Siguranta, Creativitate, Integritate, Eficienta, Inovatie si Recunoastere.
Produse si servicii:
gresie, faianta, mozaic, parchet, piatra, sanitare baterii, bideuri, cazi, lavoare, mobilier, dus, robinet, rigole, adezivi, profile, chituri, tapet, decoratiuni
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2019

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Hausline Srl-d
Persoana de contact: Seres Laszlo
Adresa: Str. Oasului, Nr. 86-90, corp J, spatiu comercial nr.5
Localitate: Cluj-Napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0747103232
Telefon mobil: 0747103232