Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Rola decorare patiserie retea

0 stars: 0.00 din 0 pareri

33 lei Lei
Brand
ZKP5311
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Rola decorare patiserie tip retea este o rola special conceputa pentru decuparea aluatului in forma de plasa cu romburi.
Dimensiuni:11,80 x 4,20 x 17,30 cm .
Culori asortate.Livrarea se face aleatoriu, in functie de stocul disponibil.
Pretul este pentru 1 bucata. LIVRAREA CULORII SE FACE ALEATORIU, NU SE POATE SELECTA CULOAREA.

Rola de decorare pentru patiserie tip retea este un instrument special conceput pentru a decupa aluatul in forma unei plase cu romburi, oferindu-va astfel o modalitate simpla si rapida de a crea un aspect decorativ si atragator pentru produsele de patiserie.

Cu dimensiunile sale de 11,80 x 4,20 x 17,30 cm, aceasta rola de decorare este compacta si usor de manevrat. Aceste dimensiuni ideale va permit sa creati plase cu romburi de dimensiuni uniforme si perfecte pentru decorarea prajiturilor, a tartelor si a altor produse de patiserie.

Aceasta rola este fabricata din materiale durabile si sigure pentru utilizare in bucatarie, asigurandu-va ca o puteti utiliza in mod repetat fara probleme. Designul ergonomic al rolei va permite sa o manevrati cu usurinta, iar materialul rezistent confera o durabilitate pe termen lung.

Rolul decorativ tip retea va permite sa adaugati un aspect plin de farmec si profesionalism produselor dumneavoastra de patiserie. Plasele cu romburi create cu ajutorul acestei role pot fi utilizate pentru a acoperi prajituri, pentru a decora marginile tartelor sau pentru a adauga un detaliu elegant pe suprafata produselor dvs. de patiserie.

Indiferent daca sunteti un bucatar profesionist sau un pasionat de patiserie acasa, rola de decorare tip retea este un instrument esential in arsenalul dumneavoastra de ustensile de patiserie. Cu ajutorul acesteia, veti putea crea deserturi atragatoare si impresionante, care vor surprinde si incanta pe toti cei care le gusta.

In concluzie, rola de decorare pentru patiserie tip retea, cu dimensiunile de 11,80 x 4,20 x 17,30 cm, este un instrument indispensabil pentru a crea decoratiuni pline de farmec in produsele dumneavoastra de patiserie. Cu ajutorul acestei role, veti putea decupa aluatul in forma unei plase cu romburi, adaugand un aspect profesional si estetic in prezentarea produselor dvs. Fiind usor de utilizat si de intretinut, aceasta rola va deveni rapid un partener de incredere in procesul de decorare a deserturilor dumneavoastra preferate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura