Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Oala cu pereti dubli 1 litru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

70 lei Lei
Brand
TE130073
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Oala cu pereti dubli 1 l va ajuta sa fierbeti in aceasta oala fabricata din otel inoxidabil, cu perete dublu, alimente pe baza de lapte, alimente pentru copii si alimente pentru dieta. Oala cu pereti dubli 1 l previne supraincalzirea si arderea.
Acest lucru se intampla datorita peretelui dublu, in care turnati apa, iar fluierul, care are atat rol de alerta, cat si de blocare a spatiului umplut cu apa, in momentul in care se ajunge in punctul de fierbere, va anunta , prin fluierul de avertizare, sa o ridicati de pe flacara.
Dimensiuni: Diametru:13,5 cm.
Inaltime : 13 cm.
Lungime: 16 cm.
Latime: 20 cm.
Diametru 14 cm
Grosime aproximativ 0,5

Este o mica cratita practica, ce impiedica fierberea si arderea continutului, cu un sunet fluierator.
Maner de transport stabil, pentru o manevrare simpla si deschidere de umplere laterala, pentru o umplere usoara cu apa.
Constructia cu pereti dubli din otel inoxidabil permite gatirea necomplicata, in baia de apa, potrivita pentru toate tipurile de araga, cu exceptia inductiei ;curatarea usoara cu apa.
Potrivit pentru prepararea fara probleme a alimentelor lactate, a alimentelor pentru bebelusi si a dietelor.
Dimensiuni: aproximativ 12 cm, inaltime: aproximativ 16,5 cm, capacitate: aproximativ 1 l, grosime baza aproximativ 0,5 mm.
Fundul dublu ca si securitate. Constructia cu pereti dubli a containerului din otel inoxidabil impiedica arderea sau fierberea continutului. Pentru a face acest lucru, spatiul dintre oala reala si partea de jos este pur si simplu umpluta cu apa. Apoi completati continutul,ca de obicei si porniti aragazul. Mancaruri lactate, sosuri, mancaruri pentru bebelusi si mancaruri pentru dieta pot fi acum preparate fara probleme folosind principiul baii de apa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura