Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Set 4 forme silicon + decupator biscuiti ciocolata

0 stars: 0.00 din 0 pareri

56 lei Lei
Brand
EPUIZAT-OR124992
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Set 4 forme silicon+decupator biscuiti ciocolata reprezinta un set alcatuit din decupator si stampile biscuiti in 4 variante.
Puteti face biscuiti de casa si sa folositi aceste stante pentru biscuiti care sunt amovibile. Se scot foarte rapid de pe stampila din lemn, se inlocuiesc si astfel folositi o alta stanta biscuiti.Creati ornamente diferite pe aluat.
Dupa coacere, arata minunat si incanta copiii, dar si adultii.
Material: lemn (stampila), silicon (cele 4 stante biscuiti), otel inoxidabil (decupatorul).
Dimensiuni: diam. 6 cm, inaltime 9 cm.

Chiar si fursecurile sau turta dulce de Paste si Craciun pot fi originale, de altfel, fara decorare laborioasa. Acest set de stampile din lemn, cu prelungiri detasabile si un taietor din otel inoxidabil va va ajuta la producerea de prajituri.

Foarte rapid si usor veti crea un ornament in aluat. Ideal este sa nu contina ingrediente pentru crestere sau sifon, astfel incat relieful sa ramana clar, vizibil. Fie taiati un cerc cu un inel din otel inoxidabil si extrudati imediat relieful, apoi indepartati stampila si inelul si transferati-o pe tabla. Sau imprimati o poza pe o farfurie si apoi decupati-o cu un inel, asa cum doriti.

In set sunt 4 decoruri diferite, care vor arata frumos dupa coacere. Serveste cafea fierbinte buna si biscuiti de casa sau infasoara-le in celofan si fa-le un mic cadou dulce colegilor de la serviciu sau copiilor de la gradinita.
Incercati sa decorati materialul de acoperire, martipan.
Material: lemn, silicon, otel inoxidabil
Diametru (cm): 6
Greutate (g): 107
Forma: amestec
Se poate spala in masina de spalat vase: fara lemn
Sezon: tot timpul anului
Inaltime: 9
Trimite mesaj
Din Gura in Gura