Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Decupator biscuiti Petit Beurre - Ibili

0 stars: 0.00 din 0 pareri

47 lei Lei
Brand
EPUIZAT-IB776800
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Decupator pentru aluat in forma de biscuiti Petit Beurre - Ibili. Decupatorul este confectionat din plastic si are arc cu ejector pentru aluat.
Decupatorul se poate spala manual sau in masina de spalat vase.
Material: plastic
Dimensiuni: 7 cm x 5,5 cm

Decupatorul pentru aluat in forma de biscuiti "Petit Beurre" de la Ibili este un accesoriu practic si creativ pentru bucataria dumneavoastra. Cu acest decupator, veti putea realiza biscuiti cu forma clasica "Petit Beurre" intr-un mod simplu si rapid, oferindu-le un aspect autentic si atragator.

Fabricat din plastic rezistent, acest decupator este durabil si usor de folosit. Cu ajutorul arcuiului cu ejector pentru aluat, veti putea scoate cu usurinta biscuitii decupati din forma, fara a risipi sau a deteriora aluatul.

Dimensiunile decupatorului, de 7 cm lungime si 5,5 cm latime, sunt ideale pentru a obtine biscuiti de dimensiuni potrivite, perfecte pentru a fi savurati alaturi de cei dragi la orice ocazie.

Un alt avantaj al acestui decupator este usurinta cu care poate fi curatat. Indiferent daca alegeti sa-l spalati manual sau in masina de spalat vase, intretinerea va fi simpla si rapida.

Decupatorul pentru aluat "Petit Beurre" de la Ibili va ofera o modalitate distractiva si practica de a va imbunatati experienta de gatit si de a crea biscuiti deliciosi in forma de "Petit Beurre". Indiferent daca doriti sa pregatiti biscuiti pentru gustarile de zi cu zi sau pentru ocazii speciale, acest decupator va fi cu siguranta un instrument pretios in bucataria dumneavoastra. Adaugati un plus de originalitate si savoare prajiturilor si serviciilor de ceai cu acesti biscuiti frumos decupati, cu ajutorul decupatorului pentru aluat "Petit Beurre" de la Ibili.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura