Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Set pos ornat cu 6 duiuri si spatula

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49 lei Lei
Brand
TL10A09927
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Set pos ornat cu 6 duiuri si spatula este alcatuit dintr-un sprit ornare fabricat din polipropilena, cupla (adaptor) pentru duiuri si un numar de 6 duiuri, fabricate din otel inoxidabil, modele diferite. In set veti gasi si o periuta pentru curatarea duiurilor.

Instructiuni:

1. Desurubati adaptorul.
2. Asezati duza selectata pe capul adaptorului, care se arata prin sac si reinsurubati inapoi pe corpul adaptorului, asigurandu-va ca este destul de strans.
3. Umpleti spritul cu glazura.
4. Rotiti partea superioara a spritului pentru a forta umplutura sa ajunga la partea inferioara, apoi impingeti-o peste partea superioara a pungii, strangand sacul cu grija, pana cand crema este fortata prin duza (dui). Se recomanda ca, pentru a obtine cele mai bune rezultate, capatul duzei sa fie cat mai aproape de suprafata care este supusa decorarii. Acest lucru asigura faptul ca designul nu isi pierde forma dorita. In cazul literelor, se recomanda ridicarea duzelor putin mai sus fata de suprafata. Duzele pot fi modificate in timpul decorarii, prin simpla decuplare a duiului si inlocuirea acestuia cu altul.
Tipuri de duze si utilizar: nr 4 ( scris gros), nr. 24 (stea), nr. 30 (stea), nr 59 (zig zag), nr. 98 (bordura), nr. 104 (flori).

Dimensiune sprit aproximativ 30 cm.
In set veti gasi si o racleta de patiserie pentru decorarea cremei, glazurei de pe blat.

Sfaturi utile: Cum sa curatati un sac de crema
Scoateti duza si cupla din punga si stoarceti orice crema ramasa sau frisca. Intoarceti sacul spre exterior si stergeti orice glazura ramasa, apoi clatiti cu apa calda. Daca ramane crema, curatati-o cu un burete sau cu o carpa cu sapun si clatiti-o din nou. Se scutura excesul de apa si se da la uscat pe un prosop de hartie. Asigurati-va ca au fost uscate bine inainte de a le depozita din nou. Spritul va ramane intr-o stare foarte buna numai daca il curatati si il uscati corespunzator.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura