Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Dispenser din sticla sapun lichid - Je suis

0 stars: 0.00 din 0 pareri

26 lei Lei
Brand
ZMO0820
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Dispenserul din sticla pentru sapun sau detergent lichid Je suis, aduce eleganta si in baia dvs. fiind un accesoriu de baie ce nu trebuie sa va lipseasca.
Dimensiuni : 18.5 cm x 8 cm x 8.3 cm
Material : sticla
Modele inscriptionate diferit, livrarea se face aleatoriu, nu se poate selecta modelul.

Dispenserul din sticla pentru sapun sau detergent lichid Je suis aduce un strop de eleganta in baia ta si este un accesoriu de baie pe care nu ar trebui sa-l ratezi.

Cu dimensiunile sale de 18.5 cm inaltime, 8 cm latime si 8.3 cm adancime, acest dispenser se potriveste perfect in orice colt al baii tale, adaugand un aspect rafinat si functional.

Fabricat din sticla de inalta calitate, acest dispenser este durabil si rezistent in timp. Designul sau simplu si elegant se integreaza armonios in orice stil de baie, de la cel clasic la cel modern.

Dispenserul Je suis este ideal pentru utilizarea cu sapun lichid sau detergent lichid, oferindu-ti comoditate si eficienta in utilizare. Dispenserul are un mecanism usor de folosit, care permite dozarea precisa a cantitatii de sapun sau detergent dorita.

Acest accesoriu de baie nu doar ca iti ofera functionalitate, ci aduce si un plus de eleganta si stil in spatiul de baie. Sticla transparenta a dispenserului permite vizualizarea nivelului de sapun sau detergent, astfel incat sa poti reumple cu usurinta atunci cand este necesar.

Dispenserul din sticla pentru sapun sau detergent lichid Je suis este un element esential in baia ta, aducand un aspect sofisticat si o nota de rafinament in decorul interior. Indiferent de designul baii tale, acest accesoriu isi gaseste cu siguranta locul si isi indeplineste cu succes scopul practic.

Bucura-te de o experienta placuta si eleganta in baia ta cu ajutorul acestui dispenser din sticla de calitate, care aduce un plus de stil si organizare. Simplu, util si estetic placut, acest dispenser Je suis completeaza cu eleganta aspectul baii tale si iti ofera confort in utilizare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura