Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Decoratiune gradina Clopotel de vant Vacuta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

36 lei Lei
Brand
SG5032009
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Clopotel de vant Vacuta este un clopotel de vant, ce are si un rol de lement decorativ.

Clopotelul de vant "Vacuta" este un obiect decorativ unic, conceput pentru a aduce frumusete si farmec in gradina sau curtea dumneavoastra. Cu un design fermecator si jucaus, acest clopotel de vant imbina elemente din metal si sticla, oferindu-va o experienta vizuala placuta si sunete melodioase in bataia vantului.

Clopotelul de vant "Vacuta" este confectionat cu atentie din materiale de inalta calitate. Partea superioara este realizata din metal rezistent, care ofera durabilitate si stabilitate chiar si in fata intemperiilor. Elementele decorative sub forma de vacuta sunt atent realizate din sticla, creand un joc fascinant de culori si reflexii atunci cand sunt iluminate de razele soarelui.

Cu dimensiunile sale de 20x20 cm, acest clopotel de vant poate fi amplasat cu usurinta in gradina, pe terasa sau in curte, adaugand un farmec aparte locului. Cu fiecare adiere de vant, clopoteii de sticla se vor ciocani usor, producand sunete dulci si placute, care vor crea o atmosfera relaxanta si reconfortanta.

Clopotelul de vant "Vacuta" este nu doar un element decorativ frumos, ci si o sursa de relaxare si liniste. Apreciat deopotriva de copii si adulti, acesta va aduce un zambet pe fetele celor care il admira si vor bucura sufletul cu sunetele melodioase pe care le creeaza. Bucurati-va de frumusetea si magia acestui clopotel de vant in fiecare zi!
Fabricat din metal si sticla.

Dimensiuni: 20x20 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura