Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Husa transparenta costum

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18 lei Lei
Brand
FO29993
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Husa pentru pastrarea hainelor, a costumelor, etc. Protejeaza hainele de praf si mirosuri. Inchidere si deschidere usoara, prevazuta cu orificiu pentru umeras.
Husa transparenta pentru costum este un accesoriu practic si util pentru a pastra hainele si costumul in special protejate si curate. Aceasta husa este ideala pentru a pastra un costum in conditii perfecte, in timp ce il depozitati sau il transportati.

Husa este fabricata dintr-un material transparent si durabil, care permite vizualizarea costumului fara a fi nevoie sa deschideti husa. Dimensiunile sale sunt de 101 cm lungime, 61 cm latime si 13 cm grosime, ceea ce o face suficient de mare pentru a depozita un costum complet.

Aceasta husa de costum este usor de utilizat, materialul este rezistent la apa si la praf, astfel incat costumul va fi protejat impotriva deteriorarii si a murdariei.

Husa transparenta pentru costum este o alegere excelenta pentru oricine doreste sa-si protejeze costumul si sa-l depoziteze sau sa-l transporte in conditii optime. Fabricata dintr-un material transparent si durabil, aceasta husa este perfecta pentru a pastra costumul curat si protejat de apa si praf, in timp ce il depozitati sau il transportati.
Dimensiuni:lungime 101 cm, latime 61 cm , grosime 13 cm

PRETUL ESTE PENTRU 1 BUCATA.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura