Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Organizator make-up negru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

35 lei Lei
Brand
CIRAN7317
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Acest organizator de cosmetice permite pastrarea la un loc si la indemana a produselor de make-up sau cosmetice pentru a castiga astfel timp cand va machiati.
Dimensiuni : inaltime 7,2 cm x lungime 14 cm x latime 14 cm
Material : polistiren negru

Expozitor de produse de frumusete
8 compartimente
Grupati si organizati cu usurinta rujurile, oja si produsele de infrumusetare cu acest organizator produse cosmetice compartimentat. Nu mai cautati in fundul sertarelor, veti gasi tubul sau sticla de care aveti nevoie la prima vedere. In baie, asezat pe un raft sau intr-un sertar, iti permite sa depozitezi produsele esentiale, cele pe care le folosesti cel mai des.

Acest organizator de machiaj este realizat din polistiren negru. Dimensiuni 22,3 x 12,7 x H.8 cm. Sic si eleganta, culoarea sa neagra va pune in evidenta tuburile si sticlele tale preferate.

Daca iti plac machiajul si bijuteriile, de ce sa nu amenajezi un spatiu de frumusete doar pentru tine? Pe un raft, o comoda sau o consola, intr-o camera bine luminata, aranjeaza mai multe vitrine in diferite formate adaptate la ceea ce vrei sa depozitezi. Grupati toate accesoriile impreuna. Bijuterii, bineinteles dar si pudra, fond de ten, rujuri, rimel si tot ce ai nevoie pentru a le aplica: tampoane de bumbac si tampoane de vata, pensule, creioane, pensule, ondulator de gene... Pe scurt, tot ce ai nevoie pentru o mica retusare sau un adevarat boost de frumusete!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura