Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Husa lunga pentru haine - Madison

0 stars: 0.00 din 0 pareri

31 lei Lei
Brand
CIRAN7466
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Husa pastreaza hainele lungi cum ar fi rochiile, paltoanele, etc., la adapost de praf, in dulapul de haine sau in deplasari. Husa are inchidere cu fermoar.
Culoare : alb + taupe (alb cu imprimeu taupe).
Dimensiuni : lungime 137 cm x latime 60 cm
Material : tesatura netesuta 100% polipropilena

Husa lunga, imprimata, pentru depozitarea si protejarea rochiilor, pantalonilor, paltoanelor.
Protejeaza hainele de praf si lumina.
Deschidere mare, cu fermoar, fanta pentru trecerea cuierului si fereastra transparenta pentru a identifica ceea ce a fost depozitat, fara a deschide intreaga husa.

Culoare taupe/alb. Dimensiuni: 60 x 137 cm
Pastrati paltoanele, rochiile si pantalonii ferite de praf si lumina in aceasta husa lunga din material netesut 100% polipropilena. Modelul taupe/alb este sic si discret. Usor de agatat pe bara dulapului folosind un cuier (nu este furnizat), va va proteja hainele in dulapuri si va va permite, de asemenea, sa le transportati in timpul calatoriilor sau la curatatorie fara a le deteriora. Dimensiunile sale 60 X H.137 cm sunt destinate hainelor oarecum lungi precum rochii sau paltoane.

Protejarea hainelor pe care le iubesti este importanta. Mai ales cele mai fragile si cele care sunt purtate mai rar. Intre doua spalari, intre doua sezoane, husele cu fermoar sunt solutia potrivita pentru depozitarea ferita de praf si lumina. De asemenea, usureaza luarea hainelor in excursie sau la curatatorie. In dulapuri sau pe rafturi, mai multe huse identice, aliniate frumos, ajuta la organizarea lenjeriei pe categorii si dau impresia unui dressing perfect ordonat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura