Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Husa pentru protectie haine - Madison

0 stars: 0.00 din 0 pareri

31 lei Lei
Brand
CIRAN7465
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Husa pastreaza hainele sau fustele dvs. la adapost de praf, in dulapul de haine sau in deplasari. Husa are inchidere cu fermoar.
Culoare : alb + taupe (alb cu imprimeu taupe).
Dimensiuni : lungime 100 cm x latime 60 cm
Material : tesatura netesuta 100% polipropilena

Husa scurta, imprimata, pentru depozitarea si protejarea jachetelor, fustelor si camasilor.
Protejeaza hainele de praf si lumina.
Deschidere mare, cu fermoar, fanta pentru trecerea cuierului si fereastra transparenta, pentru a identifica ceea ce a fost depozitat, fara a deschide intreaga husa

Culoare taupe/alb. dimensiuni: 60 x 100 cm
Ideala pentru a va proteja hainele de lumina si praf, husa scurta Madison este realizata din netesut 100% polipropilena imprimata cu modele geometrice albe, pe un fundal taup. Veti aprecia si aceasta husa pentru a va transporta hainele la curatatorie si pentru a le proteja de pete atunci cand plecati in calatorie. Este prevazuta o crestatura pentru trecerea cuierului (nu este furnizat). Dimensiunile sale 60 X H.100 cm sunt destinate jachetelor, fustelor, puloverelor sau camasilor.

Protejarea hainelor pe care le iubesti este importanta. Mai ales cele mai fragile si cele care sunt purtate mai rar. Intre doua spalari, intre doua sezoane, husele cu fermoar sunt solutia potrivita pentru depozitarea ferita de praf si lumina. De asemenea, usureaza luarea hainelor in excursie sau la curatatorie. In dulapuri sau pe rafturi, mai multe huse identice, aliniate frumos, ajuta la organizarea lenjeriei pe categorii si dau impresia unui dressing perfect ordonat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura