Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Lumanari din ceara cu led - Set 3 buc.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

89 lei Lei
Brand
BD3000170
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Aceste lumanari sunt diferite de orice alte lumanari pe care le-ati vazut inainte. Setul de lumanari din ceara cu led este o combinatie perfecta intre traditie si modernitate. Lumanarile multicolore cu led au un miros placut de vanilie si au fost concepute pentru a ilumina orice camera din casa ta oferind o nota de magie si un farmec aparte.

In plus, deoarece flacarile lor nu sunt reale, ci doar niste lumini LED, puteti utiliza aceste lumanari oriunde, in conditii de siguranta si fara griji, chiar in apropiere de perdele, documente, plante, etc. Lumanarile pot fi, de asemenea, utilizate si in aer liber fiind perfecte pentru noptile petrecute in aer liber.

Lumanarile nu trebuie sa fie lasate in aer liber permanent, sub razele soarelui sau in ploaie.

Setul de lumanari din ceara cu led-uri multicolore, este un cadou perfect si original pentru cineva special din viata ta si pentru un decor excelent. Lumanarile sunt sunt realizate din ceara reala. Aceste lumanari cu LED-uri sunt controlate separat sau impreuna cu o telecomanda cu temporizator. Sunt foarte usor de utilizat. Pur si simplu indreptati telecomanda catre lumanare si selectati optiunile dorite! Telecomanda are o raza de actiune de cca. 2,70 m.

Iluminati, decorati si parfumati fiecare colt al casei dvs. cu aceste lumanari din ceara cu LED-uri multicolore.

Setul de lumanari din ceara cu led-uri multicolore include trei lumanari de cca. 10, 13 si 15 cm inaltime, si 7 cm diametru.

Functiile telecomenzii:
On / Off pentru lumina LED de lumanarilor
Selectie ton culoare pentru de lumini cu LED-uri (12 culori diferite)
Mod multicolor (schimbare de culori automat)
Doua moduri de iluminare: palpaie sau constant
Timp de oprire automat de 4 ore sau 8 ore (oprire automata dupa setarea pe oprire automata)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura