Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Sc Happy Gifts Srl

0740 432 385, 0740 801 360

Despre noi

Trimite mesaj
Compania a fost infiintata in anul 2012, primele produse proprii fiind articolele personalizate prin brodare (prosoape, perne, tricouri, halate de lucru, body-uri pentru copii, halate de baie, paturici, etc). Incepand din 2014 am trecut si la confectionarea de lenjerii de pat pentru copii si adulti, perne decorative pentru casa, paturi din polar si flanel fleece, fete de masa, prosoape de bucatarie, etc. In prezent producem o gama larga de produse textile, simple sau personalizate.

Preturile afisate sunt cele pentru vanzarea cu amanuntul. Produsele pot fi comandate direct in cadrul webshop-ului nostru, accesibil la adresa www.happy-gifts.ro

Pentru preturi en-gros, conditii de colaborare, facilitati, nu ezitati sa ne contactati pe adresa de email office@happy-gifts.ro sau la tel. 0740432385. Cautam colaboratori, distribuitori si magazine de profil partenere atat in Romania, cat si peste hotare.

Compania noastra accepta atat comenzi unicat, cat si serii mici sau medii. Fiind o microintreprindere, avem mobilitatea si deschiderea specifica micilor firme. Potentialul cumparator nu trebuie sa trimite zeci de emailuri la diferite departamente, sa astepte aprobari, raspunsuri, etc.

Totul se rezolva direct, rapid si eficient, compania noastra fiind deshisa la orice fel de solicitari, evident in limita posibilitatilor tehnice de care dispunem.
Produse si servicii:
articole textile (paturi, lenjerii de pat, perne decorative, fete de masa), digitalizare logo-uri de companii, brodare logo-uri, brodare materiale promotionale
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2012

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Happy Gifts Srl
Persoana de contact: Istvan Pal
Adresa: Str. Pescarilor. Nr. 2
Localitate: Gheorgheni
Judet: Harghita
Telefon: 0740 432 385
Telefon mobil: 0740 801 360
Website: http://www.happy-gifts.ro