Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
4.53
4 stars: Foarte bun
40 pareri

Orteza de genunchi Patella Pro

0 stars: 0.00 din 0 pareri

787 lei Lei
Brand
Patella Pro
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Sindromul dureros patelofemural (durere in spatele rotulei) reprezinta o cauza comuna pentru durerea genunchiului anterior. Afecteaza in special femeile tinere, fara modificari structurale la nivelul cartilajului articular. Din varii motive de natura mecanica, rotula se deplaseaza catre exterior in aceasta afectiune, deplasarea fiind insotita de durere.

Exact aici intervine Patella Pro: ghideaza patela in timpul flexiei si extensiei piciorului. Mecanismul special al ortezei asigura faptul ca va fi asigurata exact atata sustinere cat este necesara. Atunci cand faceti o plimbare, cand urcati scarile, cand va asezati si cand va ridicati din nou - Patella Pro poate ameliora durerea. Acest lucru va permite sa rupeti cercul vicios al durerii si sa nu mai evitati miscarea.

Inchizatorile si inelele sunt la indemana si usor de desfacut, usurand aplicarea si indepartarea ortezei in fiecare zi. Materialele din care este confectionata Patella Pro lasa aerul sa circule, fiind placute la purtat si sunt, de asemenea, concepute pentru fixarea ferma, astfel incat orteza nu aluneca in timp ce va miscati.

Marime 15 cm sub linia mediana a patelei 15 cm deasupra liniei mediane a patelei

XS 32 - 35         40 - 44
S    35 - 38         44 - 48
M    38 - 41         48 - 52
L    41 - 44         52 - 56
XL 44 - 48         56 - 61

Produs Germania.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura