Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Gutuiul De Aur Srl

Iubeste verde, gandeste verde!
0745245216,

Despre noi

Trimite mesaj
Gutuiul de Aur ofera solutii complete pentru gradini si spatii verzi inovative, intr-o varietate mare de stiluri, cu un trend accentuat spre zona ecologica si sustenabila.

Clientii nostri sunt proprietarii de case vechi si noi, companiile interesate in mod activ de tot ce inseamna verde si inflorit, dar si orasele in reconstructie.

Experienta de peste 5 ani in serviciile de proiectare, amenajare si intretinere gradini si spatii verzi, dar si calitatea produselor comercializate ne recomanda ca un furnizor de incredere atunci cand este nevoie de frumos si creativitate in amenajarea spatiului exterior si interior.

La Gutuiul de Aur avem oricand cele mai bune solutii pentru gazon, sisteme de irigatii, arbori, arbusti si plante floricole, pavaje spatii rezidentiale si publice, sisteme de iluminat, terase si alte locuri de relaxare, integrarea de elemente decorative precum apa, lemnul si metalul.

Echipa Gutuiul de Aur este deschisa la toate proiectele care aduc plus valoare omului si comunitatii, pentru ca iubim verde, gandim verde si traim verde.
Produse si servicii:
solutii pentru gazon, sisteme de irigatii, arbori, arbusti si plante floricole, pavaje spatii rezidentiale si publice, sisteme de iluminat, terase si alte locuri de relaxare
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2012

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Gutuiul De Aur Srl
Persoana de contact: Pras Martha
Adresa: Str. Bucium, nr. 34
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0745245216
Website: http://www.gutuiuldeaur.ro