Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Guise Salon Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Extensii gene 2D
150 lei
Brand
Gene
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Extensii gene 2D inseamna 2 fire aplicate pe un fir natural, durata de aplicare fiind de 1,5h.

Dupa aplicarea extensiilor de gene, 48 de ore (2 zile) genele trebuiesc ferite de apa, abur, uleiuri, creme, make-up (orice fel de umezeala). Pentru a nu strica forma genelor este de preferat sa dormiti pe spate. Dupa aceasta perioada genele trebuiesc spalate cu apa pentru a evita infectarea ochilor din cauza lipsei de igiena, deoarece la baza extensiilor se strang secretii si produse de make-up folosite, ceea ce va duce in timp la iritarea pleoapei si la afectarea firelor naturale. Nu este permisa folosirea produselor de tip mascara, folosirea rimelului duce la imposibilitatea curatarii impuritatilor de pe gene, lipirea extensiilor, ceea ce duce la smulgerea firelor naturale. Totodata folosirea rimelului face imposibila intretinerea genelor.

Pe toata perioada purtarii de gene false nu aveti voie sa folositi produse de demachiere pe baza de uleiuri. Deci, pentru aceasta procedura vom folosii apa micelara sau apa termala pentru o curatare usoara.

Beneficii

Beneficiul principal este ca sunteti scutita de cele 30-60 minute pe care le pierzi zilnic cu machiajul. Extensiile de gene 2D iti contureaza in mod elegant ochii, punandu-i in evidenta scutindu-te de rimel si eye-liner. Pe scurt, esti fresh si frumoasa cu un minim de efort.

Intretinere

Dupa 3 saptamani se efectueaza intretinerea prin indepartarea tuturor extensiilor care nu mai sunt conforme si completarea cu gene false. Durata medie a intretinerii este de cca. 45min. Rolul principal al procedurii este de verificare si intretinere a genelor naturale si a extensiilor pentru ca factorul de regenerare naturala a genelor sa nu fie compromis. Daca proportia de gene neconforme depaseste 60%, atunci vor fi indepartate toate extensiile si se trece la reaplicarea lor.

Indepartarea extensiilor de gene

Procedura presupune aplicarea unei solutii speciale pe baza de uleiuri care are un efect de topire a adezivului. In acest fel extensiile sunt indepartate in cca. 15min fara a deterioara genele naturale.

Umbla vorba ca extensiile de gene ajung in timp sa denatureze genele naturale. Acest lucru este adevarat in cazul in care abuzam de acesta tehnica,  ignoram sau tratam cu lipsa de interes sfaturile tehnicianului.

Despre produsele folosite

Guise Salon foloseste doar produse Royal de inalta calitate, fire din matase naturala, tratate si avizate. Adezivul are o rezistenta mare, extensiile rezistand pana la 6-7 saptamani in functie de atentia acordata.

Materia prima din care sunt fabricate aceste extensii de gene este parul sintetic, par ce imita foarte bine firele de gene naturale. Prin aplicarea de extensii gene 2D obtineti un usor efect de volum. Datorita varietatii de grosimi si curburi accesibile, ne putem adapta diferitelor tipuri de gene. De asemenea, aceste gene false au un aspect usor lucios, care dau cu usurinta genelor efectul de glamour.

Extensiile de gene Royal au fost concepute cu un ambalaj ergonomic, pentru a reduce eforturile tehnicienilor de gene si a maximiza rapiditatea de aplicare. Genele sunt dispuse in randuri echidistante, asezate in tavite. Genele dintr-un rand se afla la o distanta ideala, astfel incat sa poata fi apucate cu usurinta. Astfel, tehnicianul are viteza mai mare la aplicare, putand sa reduca semnificativ timpul aplicarii, uneori chiar si la jumatate. Acest detaliu prezinta un avantaj pentru profesionisti deoarece mareste considerabil productivitatea si sansa de a rezolva mai multi clienti in acelasi interval de timp.

Pentru extensii gene 2D de calitate apelati cu incredere la Guise Salon.

Pentru programari accesati: http://guise.ro/programari/

Pentru alte detalii referitoare la extensii de gene 2D: http://guise.ro/cosmetica/extensii-gene-2d/
Din Gura in Gura