Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

G - U Ferrom Com

0314025655,

Despre noi

Trimite mesaj
De aproape 100 de ani oferim clientilor nostri o gama completa de feronerie si echipamente de siguranta pentru ferestre si usi.

Intotdeauna inovatori, deviza grupului de firme G-U este "Tehnologia de siguranta la dispozitia dumneavoastra!". De multi ani, nume mari ca BKS (tehnologia sistemelor de inchidere), FERCO (feronerie) si GU Automatic (sisteme de usi automate) apartin grupului Gretsch-Unitas.

G-U Logistica coordoneaza livrarile produselor G-U de inalta calitate in toata lumea, filiala AGENA ocupandu-se cu toate procedurile IT ale grupului.

In ultimii ani, grupul G-U s-a dezvoltat dintr-o companie medie intr-una cu activitati mondiale patrunzand pe piata central si est europeana, precum si pe piata americana si cea din orientul indepartat.

Tehnologia ferestrelor, usilor si sistemelor de inchidere automata asigura pietei si clientilor producatori o linie completa de produse pentru casa si securitatea cladirilor, care imbina la cel mai inalt nivel solutiile mecanice cu cele electonice.
Produse si servicii:
accesorii feronerie, incuietori, tamplarie pvc si aluminiu, usi automate, cilindri de yale BKS Germania, sisteme de chei master
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: G - U Ferrom Com
Persoana de contact: Baciu Claudia
Adresa: Str. Oxigenului, Nr. 1B
Localitate: Cernica
Judet: Ilfov
Telefon: 0314025655
Website: http://www.g-u.ro